TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Razmak od DVA METRA i u VODI: Evo kako će izgledati kupanje na Adi Ciganliji ovog leta, uvedeno PRAVILO koje će morati ...

Novosti - 23.05.2020

Sezona kupanja na Adi Ciganliji zvanično počinje 13. juna, uz uputstva Zavoda za javno zdravlje IAKO je epidemiološka situacija poremetila planove za ovu godinu na svim nivoima, po svemu sudeći, za Adu Ciganliju to ne važi.

DVA METRA RASTOJANJA I U VODI: Evo kako će izgledati KUPANJE ove godine i koje se mere MORAJU POŠTOVATI

Srbija Danas - 22.05.2020

Grčke, crnogorske, bugarske i hrvatske plaže uveliko se spremaju za specifičnu letnju sezonu i dolazak mnogobrojnih turista, a posebne bezbednosne mere biće uvedene i na - Adi Ciganliji. Sezona kupanja na Beogradskom moru trebalo bi da počne 13.

VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO - Određena nova pravila za kupanje na Adi Ciganliji

Pink - 22.05.2020

Sezona kupanja na Beogradskom moru trebalo bi da počne 13. juna Grčke, crnogorske, bugarske i hrvatske plaže uveliko se spremaju za specifičnu letnju sezonu i dolazak mnogobrojnih turista, a posebne bezbednosne mere biće uvedene i na - Adi Ciganliji.

OVE MERE SE MORAJU POŠTOVATI NA KUPANJU! Korona donela pravila ponašanja i na rekama, jezerima, morima! DVA METRA ...

Informer - 22.05.2020

Fizička udaljenost se odnosi i na korišćenje plaža, što znači da je preporučeno rastojanje između posetilaca dva metra u svim pravcima Grčke, crnogorske, bugarske i hrvatske plaže uveliko se spremaju za specifičnu letnju sezonu i dolazak mnogobrojnih turista, a posebne ...

Uskoro počinje sezona na Adi Ciganliji! OVO su NOVA PRAVILA (FOTO)

Mondo - 22.05.2020

Sezona kupanja na "Beogradskom moru" trebalo bi da počne 13. juna Sezona kupanja na Beogradskom moru trebalo bi da počne 13. juna, a Gradski zavod za javno zdravlje (GZZJZ) izdao je čitavu seriju preporuka i mera koje bi trebalo da se ispoštuju.

GDE GOD DA IDETE NA KUPANJE MORATE ZNATI OVA PRAVILA: Zbog korone moraćemo ovoga da se pridržavamo!

Espreso - 22.05.2020

Pravilo fizičke udaljenosti važi i tokom boravka u vodi Grčke, crnogorske, bugarske i hrvatske plaže uveliko se spremaju za specifičnu letnju sezonu i dolazak mnogobrojnih turista, a posebne bezbednosne mere biće uvedene i na - Adi Ciganliji.

UVEDENA NOVA PRAVILA ZA BORAVAK NA ADI CIGANLIJI: Određen datum početka sezone, a ove mere će se morati strogo ...

Srbija Danas - 23.05.2020

Iako je epidemiološka situacija poremetila planove za ovu godinu na svim nivoima, po svemu sudeći, za Adu Ciganliju to ne važi. Vanredno stanje nadležni u preduzeću iskoristili su da održe zelenilo, parkove, plažu i propratne mobilijare kao da je redovna situacija.

OVO SU NOVA PRAVILA ZA BORAVAK NA ADI CIGANLIJI Mere koje ćete morati STROGO poštovati Određen datum početka sezone

Kurir - 23.05.2020

Iako je epidemiološka situacija poremetila planove za ovu godinu na svim nivoima, po svemu sudeći, za Adu Ciganliju to ne važi. Vanredno stanje nadležni u preduzeću iskoristili su da održe zelenilo, parkove, plažu i propratne mobilijare kao da je redovna situacija.

OVO SU NOVA PRAVILA ZA BORAVAK NA ADI CIGANLIJI Mere se moraju STROGO poštovati, a određen je i datum početka sezone

Pink - 23.05.2020

Kako naglašavaju iz "Ade", a prema preporukama GZJZ, posetioci koji borave na kupalištu moraju striktno da se pridržavaju mera lične higijene. Iako je epidemiološka situacija poremetila planove za ovu godinu na svim nivoima, po svemu sudeći, za Adu Ciganliju to ne važi.

VAŽNO! OVO SU NOVA PRAVILA ZA BORAVAK NA ADI CIGANLIJI: Zna se kad kreće sezona

Espreso - 23.05.2020

Kada je reč o ponašanju na plaži, i tu su jasna uputstva. Jedno od najvažnijih pravila jeste - držanje distance Iako je epidemiološka situacija poremetila planove za ovu godinu na svim nivoima, po svemu sudeći, za Adu Ciganliju to ne važi.

Mere koje ćete morati strogo poštovati na Adi Ciganliji – Određen datum početka sezone

Srbija24 - 23.05.2020

Kako naglašavaju iz „Ade“, a prema preporukama GZJZ, posetioci koji borave na kupalištu moraju striktno da se pridržavaju mera lične higijene. Premda oslabljenog kapaciteta, kupalište će biti otvoreno 13. juna, uz poštovanje svih bezbednosnih preporuka Gradskog zavoda za javno ...