TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zajedničke vežbe ruske i srpske vojske iz protivvazdušne odbrane

RTS - 11.09.2019

U Astrahanu na jugu Rusije počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo ...

MANEVRI VS I RUSKE VOJSKE: Srpski vojnici vežbaju na S-400

Novosti - 11.09.2019

U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe iz protivvazdušne odbrane Rusije i Srbije U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe iz protivvazdušne odbrane Rusije i Srbije, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Rusija saopštila: Počinjemo vežbe sa Srbijom

B92 - 11.09.2019

Moskva -- U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička služba.

Počinju zajedničke vežbe RUS i SRB u Astrahanu

Tanjug - 11.09.2019

Počinju zajedničke vežbe RUS i SRB u Astrahanu U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. MOSKVA - U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i ...

RUSKA AGENCIJA JAVLJA: Počele zajedničke vežbe Moskve i Beograda! Na repertoaru raketni sistemi S-400, Pancir...

Srbija Danas - 11.09.2019

- U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička služba. Koristiće se i S-400 raketni sistemi, raketni sistem zemlja - vazduh Pancir - S i radarske stanice - navodi se u saopštenju, prenosi Tas s.

POČINJU ZAJEDNIČKE VOJNE VEŽBE RUSIJE I SRBIJE U ASTRAHANU: Koristiće S-400, a učestvovaće vazdušne i protivraketne ...

Kurir - 11.09.2019

U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička služba.

SIMULACIJA VELIKIH VAZDUŠNIH NAPADA Počinju zajedničke vežbe Rusije i Srbije u Astrahanu

Blic - 11.09.2019

U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. - U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička služba.

Počinju zajedničke vežbe Rusije i Srbije u Astrahanu

RTV - 11.09.2019

U Astrahanu na jugu Rusije danas počinju prve zajedničke vežbe Rusije i Srbije iz protivvazdušne odbrane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "U vežbama će učestvovati vazdušne jedinice i protivraketne jedinice, kao i radio tehnička služba.