TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

STALNO GLEDAMO U REKU, NE ZNAM DA LI JE ŽIV ILI MRTAV: Reči Uroševe majke od kojih suze same kreću!

Espreso - 10.12.2019

"Ne znam, ja se nadam samo da je on živ, da negde čeka da ga pronađemo" Pre četiri dana nestao je Uroš Radosavljević , a porodica još uvek nema nikakvu informaciju o njemu. Kontaktirali smo njegovu majku, Veru Radosavljević, kako bismo proverili kako napreduje istraga.

Peti dan crne misterije

ALO - 10.12.2019

Potraga i dalje traje! - Njegov drug je našao prazan čamac, a Uroša nije bilo. Pretražio je obalu od Vinče do Ritopeka, ali nije ga našao. Čamac je nađen drugog dana privezan na Adi u Grockoj - kaže majka. Vera naglašava da Uroš nije bio narkoman i da nije imao nikakvih problema.

MAJKA NESTALOG UROŠA RADOSAVLJEVIĆA (23): Sin je otišao da peca, a nema ga već tri dana!

Kurir - 10.12.2019

Vera Radosavljević iz Beograda već tri dana traga za svojim sinom Urošem (23), koji je nestao u noći između 6. i 7. decembra, kada je otišao u ribolov na Dunavu u Vinči. - Nestao je! Svi ga tražimo. Tražiću ga dok ga ne nađem u kakvom god stanju bio - kaže majka Vera za Kurir.

Crni veo misterije na dunavu

ALO - 09.12.2019

Ko ima bilo kakav info o Urošu neka javi policiji! U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića poslednji put se čula sa svojim 23-godišnjim sinom. Mladić je, prema svedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag.

''REKAO MI JE DA ĆE SE VRATITI ZA POLA SATA'' Treći dan potrage za Urošem (23) koji je nestao na Dunavu!

Srbija Danas - 09.12.2019

- Uroš je trebalo samo da ode na reku da pokupi mrežu sa ribom. Zvao me je, rekao mi da se vraća za najviše pola sata. I nije se vratio... Već tri dana ne znamo da li je živ - priča Vera, majka nestalog Uroša Radosavljevića (23).

MISTERIOZNI NESTANAK MLADIĆA (23) NA DUNAVU: Uroš otišao u ribolov, u čamcu pronađene 3 stvari netaknute!

Kurir - 09.12.2019

U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića poslednji put se čula sa svojim 23-godišnjim sinom. Mladić je, prema svedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag. - Upravo idem iz MUP-a u 29.

"OTIŠAO JE NA REKU DA POKUPI MREŽU" Treći dan potrage za Urošem (23) koji je nestao na Dunavu

Blic - 10.12.2019

"Uroš je trebalo samo da ode na reku da pokupi mrežu sa ribom. Zvao me je, rekao mi da se vraća za najviše pola sata. I nije se vratio... Već tri dana ne znamo da li je živ", priča Vera, majka nestalog Uroša Radosavljevića (23).