TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tužilaštvo Venecuele: Gvaido povezan s krivičnim delima

Novi Magazin - 18.06.2019

Glavni tužilac Venecuele Tarek Vilijam Sab optužio je danas lidera opozicije Huana Gvaida da je tvorac navodne korupcijske šeme, povezane s njegovim pozivom vojsci da otkaže poslušnost socijalističkom predsedniku Nikolasu Maduru.

Tužilaštvo Venecuele: Gvaido povezan s krivičnim delima

Danas - 18.06.2019

Glavni tužilac Venecuele Tarek Vilijam Sab optužio je danas lidera opozicije Huana Gvaida da je tvorac navodne korupcijske šeme, povezane s njegovim pozivom vojsci da otkaže poslušnost socijalističkom predsedniku Nikolasu ...

Tužilac: Gvaido predvodi mafiju, tvorac je korupcijske šeme

Tanjug - 18.06.2019

Tužilac: Gvaido predvodi mafiju, tvorac je korupcijske šeme Glavni tužilac Venecuele Tarek Vilijam Sab optužio je danas lidera opozicije Huana Gvaida da je tvorac navodne javne šeme korupcije, kao i da je slučaj koji se trenutno istražuje, dokaz da Gvaido predvodi korupcionšsku ...

Američki uzurpator na meti glavnog tužioca Venecuele: Gvaido je predvodnik korupcionaške MAFIJE!

Srbija Danas - 18.06.2019

Glavni tužilac Venecuele Tarek Vilijam Sab optužio je danas lidera opozicije Huana Gvaida da je tvorac navodne javne šeme korupcije, kao i da je slučaj koji se trenutno istražuje, dokaz da Gvaido predvodi korupcionašku mafiju i da mu se ne može poveriti da ima stvarnu moć.

Tužilac: Gvaido predvodi mafiju, tvorac je korupcijske šeme

B92 - 18.06.2019

Karakas -- Glavni tužilac Venecuele Tarek Vilijam Sab optužio je lidera opozicije Huana Gvaida da je tvorac navodne javne šeme korupcije. Sab kaže da je slučaj koji se trenutno istražuje dokaz da Gvaido predvodi korupcionašku mafiju i da mu se ne može poveriti da ima stvarnu moć.

Tužilac: Gvaido predvodi mafiju, tvorac je korupcijske šeme

Blic - 18.06.2019

Glavni tužilac Venecuele, Tarek Vilijam Sab, optužio je danas lidera opozicije Huana Gvaida da je tvorac navodne javne šeme korupcije, kao i da je slučaj koji se trenutno istražuje, dokaz da Gvaido predvodi korupcionšku mafiju i da mu se ne može poveriti da ima stvarnu moć.