TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ISTAKNITE ZASTAVE, SLAVIMO NAJVEĆI PRAZNIK! Vesić otkrio kako će Beograd dočekati Sretenje!

Informer - 14.02.2020

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da Beograd u svečarskom raspoloženju dočekuje Dan državnosti Republike Srbije Vesić je rekao da je grad ukrašen sa dve hiljade srpskih zastava, a od večeras do utorka, Most na Adi i Brankov most biće osvetljeni u bojama ...

Vesić: Beograd ponosno dočekuje Sretenje

Tanjug - 14.02.2020

Vesić: Beograd ponosno dočekuje Sretenje Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Beograd u svečarskom raspoloženju dočekuje Dan državnosti Republike Srbije. BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Beograd u svečarskom ...

Beograd ukrašen s 2.000 zastava, fontana na Slaviji će "pevati" patriotske pesme

N1 - 14.02.2020

Od večeras do utorka Most na Adi i Brankov most biće osvetljeni u bojama zastave Srbije, a Beograd je ukrašen sa 2.000 zastava Srbije povodom Dana državnosti, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

BEOGRAD SLAVI DAN DRŽAVNOSTI SRBIJE 2.000 zastava, Brankov i Most na Adi u bojama trobojke, fontana peva samo ...

Kurir - 14.02.2020

BEOGRAD - Od večeras do utorka Most na Adi i Brankov most biće osvetljeni u bojama zastave Srbije, a Beograd je ukrašen sa 2.000 zastava Srbije povodom Dana državnosti, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Beograd ukrašen s 2.000 zastava, fontana će "pevati" patriotske pesme

Mondo - 14.02.2020

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Beograd u svečarskom raspoloženju dočekuje Dan državnosti Republike Srbije. "U bojama zastave biće osvetljene Palata Albanija, Avalski toranj i fontana na Slaviji, č iji će muzički repertoar biti prilagođen ...

Mostovi, Palata "Albanija" i Avalski toranj u bojama srpske zastave, a sa fontane na Slaviji PATRIOTSKE PESME

Blic - 14.02.2020

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da Beograd u svečarskom raspoloženju dočekuje Dan državnosti Republike Srbije. - Dan državnosti je poseban praznik za Beograđane, kao i za sve građane naše zemlje.

Beograd: Mostovi osvetljeni u bojama i 2.000 zastava Srbije

Danas - 14.02.2020

Od večeras do utorka Most na Adi i Brankov most biće osvetljeni u bojama zastave Srbije, a Beograd je ukrašen sa 2.000 zastava Srbije povodom Dana državnosti, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić: Beograd ponosno dočekuje Sretenje

Republika - 14.02.2020

– Dan državnosti je poseban praznik za Beograđane, kao i za sve građane naše zemlje. Grad smo ukrasili sa dve hiljade srpskih zastava, a od večeras do utorka, Most na Adi i Brankov most biće osvetljeni u bojama zastave Republike Srbije.