TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

RSF: Srbija među državama sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija

N1 - 22.04.2021

Srbija i Crna Gora spadaju među tri države sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija na području Evropske unije i Balkana, izjavio je predstavnik nevladine organizacije Reporteri bez granica (Reporters sans frontieres - RSF) Pavol Salaj.

RSF: Srbija i Crna Gora sa slabim učinkom u slobodi medija

Nova - 22.04.2021

Srbija i Crna Gora spadaju među tri države sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija na području Evropske unije (EU) i Balkana, izjavio je danas predstavnik nevladine organizacije Reporteri bez granica (Reporters sans frontieres - RSF) Pavol Salaj.

Reporteri bez granica: Srbija i Crna Gora sa slabim učinkom u slobodi medija

Danas - 22.04.2021

Srbija i Crna Gora spadaju među tri države sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija na području Evropske unije (EU) i Balkana, izjavio je danas predstavnik nevladine organizacije Reporteri bez granica (Reporters sans frontieres – RSF) Pavol Salaj.

RSF: Srbija i Crna Gora sa slabim učinkom u slobodi medija

Beta - 22.04.2021

Srbija i Crna Gora spadaju medju tri države sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija na području Evropske unije (EU) i Balkana, izjavio je danas predstavnik nevladine organizacije Reporteri bez granica (Reporters sans frontieres RSF) Pavol Salaj.

Reporteri bez granica: Srpske vlasti iskoristile krizu za blokadu novinarstva

N1 - 22.04.2021

U Srbiji, koja je uz Crnu Goru i Bugarsku jedna od tri države sa najslabijim učinkom u oblasti slobode medija na području Evropske unije i Balkana, izostaje politička volja da se novinari zaštite, izjavio je za Glas Amerike Pavol Salaj, predstavnik nevladine organizacije ...