TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Matić i Kolarov poslali važnu poruku u borbi protiv korona virusa

Telegraf - 26.03.2020

Srpski reprezentativci Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić pridružili su se borbi protiv korona virusa tako štop su pozvali ljude da se pridržavaju propisa i ostanu kod kuće. Kapien Orlova i njegov zamenik uputili su poruku putem zvaničnog Tviter naloga Fudbalskog saveza Srbije.

Kapiten reprezentacije se javlja iz Italije: Možemo da rešimo ovaj problem

Mondo - 26.03.2020

Aleksandar Kolarov, kapiten fudbalske reprezentacije, poručuje vam ono što ste sigurno već čuli. Jedan od najboljih igrača rimskog tima u ovoj sezoni je na bezbednom, u glavnom gradu Italije, ali ga sve ono što se dešava brine.

Kolarov: Samo disciplinom možemo da rešimo ovaj problem

RTV - 26.03.2020

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FSS) na svojim društvenim mrežama.

Kolarov: Jedino samodisciplina može da reši ovaj problem

B92 - 26.03.2020

Kapiten fudbalera Srbije Aleksandar Kolarov imao je jasnu poruku za sve u toku pandemije koronavirusa. Kolarov je apelovao na sve da ostanu u svojim domovina u ovoj teškoj situaciji. " Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema drugima.

"Samodisciplinom možemo da rešimo ovaj problem – Ostanite kod kuće"

RTS - 26.03.2020

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće ...

PORUKA KAPITENA SRBIJI: OVO je ključ u borbi protiv korone, moramo izdržati!

Srbija Danas - 26.03.2020

Kapiten fudbalera Srbije Aleksandar Kolarov imao je jasnu poruku za sve u toku pandemije koronavirusa. Kolarov je apelovao na sve da ostanu u svojim domovina u ovoj teškoj situaciji. - Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema drugima.

Kapiten reprezentacije Srbije Kolarov: Samodisciplinom možemo da rešimo ovaj problem!

Pink - 26.03.2020

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FSS) na svojim društvenim mrežama.

Apel koji moramo da poslušamo

ALO - 26.03.2020

Svi smo ujedinjeni u borbi. Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da su tokom pandemije koronavirusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije na svojim društvenim mrežama.

SVAKO MORA DA BUDE ODGOVORAN Kolarov: Samodisciplinom možemo da rešimo ovaj problem

Kurir - 26.03.2020

Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FSS) na svojim društvenim mrežama. "Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema drugima. Ako se kaže da ostanemo kod kuće - onda ostanimo.

REČI KAPITENA SRBIJE MORATE DA PROČITATE: Jedino TO će nas spasiti od koronavirusa!

Espreso - 26.03.2020

- Ostanite kod kuće - rekao je Kolarov Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije koronavirusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FSS) na svojim društvenim ...

KOLAROV ŠALJE VAŽNU PORUKU: Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema drugima!

Informer - 26.03.2020

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FS S) na svojim društvenim mrežama.

Kolarov apeluje na ljude da budu samodisciplinovani: Svako mora da bude odgovoran

Novosti - 26.03.2020

Ako se kaže da ostanemo kod kuće – onda ostanimo, poruka je fudbalera Rome Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji.

"AKO SE KAŽE DA OSTANEMO KOD KUĆE, ONDA..." Kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov ima VAŽNU PORUKU za sve!

Blic - 26.03.2020

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da su tokom pandemije korona virusa samodisciplina i ostajanje kod kuće najvažniji. Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FSS) na svojim društvenim mrežama.

Moćna poruka kapitena Srbije!

Republika - 26.03.2020

Kolarov je apelovao na sve da ostanu u svojim domovina u ovoj teškoj situaciji. - Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema drugima. Ako se kaže da ostanemo kod kuće – onda ostanimo. Jedino samodiciplinom i ostajanjem u svojim domovima možemo da rešimo ovaj ...

Kolarov: Samodisciplinom možemo da rešimo ovaj problem

Vesti Online - 26.03.2020

Apel fudbalera Rome objavio je Fudbalski savez Srbije (FS S) na svojim društvenim mrežama. „Svako mora da bude odgovoran, ne samo prema sebi, već i prema drugima. Ako se kaže da ostanemo kod kuće – onda ostanimo.