TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MNOGI VERNICI SUOČILI SU SE SA ČUDIMA: Danas slavimo svetog Avtonoma - veruje se da će vam se ostvariti NAJVEĆA želja

Srbija Danas - 25.09.2021

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan Svetog sveštenomučenika Avtonoma. Živeo je i propovedao hrišćanstvo u Italiji sve dok car Dioklecijan nije zapovedio veliki progon hrišćana. Tada se povukao u Vitiniju Azijsku, u mesto zvano Soreos.

Danas je veliki praznik: Obavezno uradite jednu stvar i zamislite želju

Srbija24 - 25.09.2021

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obežavaju dan sveštenomučenika Avtonoma. Prema predanju, Sveti Avtonom je propovedao hrišćanstvo i mnoge je preveo u isto. U narodu se veruje da iskrena molitva na današnji dan svakoj porodici donosi mir i spasenje.

SLAVIMO SVECA ČIJE MOŠTI ISCELJUJU BOLESNE: Danas izgovorite ove reči za zdravlje vaše porodice!

Republika - 25.09.2021

Sveti sveštenomučenik Avtonom živeo je i propovedao hrišćanstvo u Italiji sve dok car Dioklecijan nije zapovedio veliki progon hrišćana. Tada se povukao u Vitiniju Azijsku, u mesto Soreos. Prema predanju, tu je mnoge preveo u hrišćanstvo i sagradio crkvu Svetog Arhangela Mihaila.

DANAS SLAVIMO SVETOG AVTONOMA: Za zdravlje i napredak porodice važno je da uradite jednu stvar čim OTVORITE OČI

Kurir - 25.09.2021

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan Svetog sveštenomučenika Avtonoma. Živeo je i propovedao hrišćanstvo u Italiji sve dok car Dioklecijan nije zapovedio veliki progon hrišćana. Tada se povukao u Vitiniju u mesto zvano Soreos.