TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nikada nije igrao odbranu, al zato njegovi advokati jesu!

ALO - 02.08.2020

Brazilac izlazi iz pritvora Pre pet meseci, legendarni brazilski fudbaler, Ronaldinjo, i njegov brat su uhapešni zbiog posedovanja lažnih pasoša prilikom ulaska u Paragvaj. Nakon što je proveo nekoliko meseci u zatvoru, prebačen je u kućni pritvor u hotelu Pamaroga u Asunsionu! ...

VRATIĆE GA PONOVO U ZATVOR?! Dok Ronaldinjo čeka da ga puste iz kućnog pritvora, sad je na udaru zbog pranja novca!

Espreso - 02.08.2020

Brazilski fudbaler bi mogao da produži boravak "iza brave" Legendarnom Ronaldinju uskoro ističe kazna kućnog pritvora u trajanju od 4 meseca zbog posedovanja lažnog pasoša kojim je ušao u Paragvaj. Čuveni brazilski fudbaler i njegov brat Roberto Asis su i dalje u Paragvaju u ...

Ronaldinjo pred puštanjem iz kućnog pritvora, ali ga čeka nova nevolja: "Češljaju" mu pranje novca!

Telegraf - 02.08.2020

Ronaldinjo privodi kraju četvoromesečni kućni pritvor zbog lažnog pasoša sa kojim je hteo da uđe u Paragvaj. Legendarni fudbaler je i dalje u kućnom pritvoru u Paragvaju, zajedno sa bratom Robertom koji je 5. marta koristio lažne pasoše za ulazak u ovu latinoameričku zemlju.

Ronaldinjo se sprema za slobodu, život nastavlja u Mesijevom...

Vijesti.me - 02.08.2020

Bivši fudbalski genijalac Ronaldinjo uskoro bi mogao da bude pušten na slobodu. Pet mjeseci je prošlo od kada su on i njegov brat Roberto Asis pritvoreni zbog posjedovanja lažnih pasoša prilikom ulaska u Paragvaj, gdje je trebalo da učestvuju na humanitarnim događajima.

MORAĆE PONOVO U ĆORKU: Evo šta je sad ZGREŠIO Ronaldinjo (FOTO)

Srbija Danas - 02.08.2020

Legendarnom Ronaldinju uskoro ističe kazna kućnog pritvora u trajanju od četiri meseca zbog posedovanja lažnog pasoša kojim je ušao u Paragvaj. Čuveni brazilski fudbaler i njegov brat Roberto Asis su i dalje u Paragvaju u kućnom pritvoru, gde su još 5.