TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BEZ "AUSVAJSA" NI PO HLEB: Nove epidemiološke mere i šoping ograničenja za građane; od 9. oktobra kovid potvrda i za ...

Novosti - 25.09.2021

Osim tržnih centara, kovid-potvrda kontrolisaće se pri ulasku u poslovne centre i velike trgovinske objekte koje prodaju neprehrambene proizvode. Zdravstveni organi su najavili da će od 9. oktobra, kovid-potvrda biti neophodna i za trgovinu u velikim supermarketima.

Nove epidemiološke mjere u Crnoj Gori: Covid potvrde potrebne za ulazak u objekte

Avaz - 25.09.2021

U Crnoj Gori od danas su na snazi nove mjere u borbi protiv koronavirusa koje predviđaju da Nacionalna digitalna Covid potvrda bude uvjet za ulazak u neke objekte. Digitalna Covid potvrda uvjet je za ulazak u poslovne centre, poslovne zgrade u kojima rade više od tri privredna ...

Od danas nove mjere

RTCG - 25.09.2021

Mina [ M.L.B. ] U Crnoj Gori je od danas kovid potvrda potrebna i za ulazak u poslovne centre, poslovne zgrade u okviru kojih posluju više od tri privredna subjekta i objekte koji se bave trgovinom neprehrambene robe, a čija površina je veća od hiljadu kvadrata.

Nove epidemiološke mere, kovid potvrda i za supermarket

B92 - 25.09.2021

Mere za suzbijanje epidemije virusa korona koje danas stupaju na snagu, dodatno su ograničile kupovinu u Crnoj Gori. Osim tržnih centara, kovid-potvrda kontrolisaće se pri ulasku u poslovne centre i velike trgovinske objekte koje prodaju neprehrambene proizvode.

Crna Gora "prelomila": Kovid potvrda za ulazak u markete, prodavnice i restorane

B92 - 24.09.2021

Vlada je donela nove mere u borbi protiv epidemije koronavirusa, koje će biti na snazi od 25. septembra do 8. oktobra. Nacionalna kovid potvrda izdaje se odmah posle primanja druge doze vakcine i odmah će biti validna, odnosno - više ne mora da se čeka 14 dana od kompletne ...

NOVE MERE U CRNOJ GORI: U tržne centre i ugostiteljske objekte samo sa kovid potvrdom, na proslavama do 50 ljudi

Kurir - 24.09.2021

Nacionalna digitalna kovid potvrda izdaje se odmah posle primanja druge doze vakcine i od tog trenutka će biti validna, odnosno - više ne mora da se čeka 14 dana od kompletne vakcinacije, kazao je direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić na današnjoj pres konferenciji.

Nove epidemiološke mere u Crnoj Gori: Kovid propusnica i za mega i hipermarkete – proslave do 50 gostiju sa ...

Srbija24 - 24.09.2021

Vlada Crne Gore usvojila je nove epidemiološke mere koje stupaju na snagu od sutra i važiće do 8. oktobra, pa će ubuduće Nacionalna digitalna kovid potvrda biti potrebna ne samo za tržne centre i unutrašnjost ugostiteljskih objekata, već i za ulazak u prodavnice prehrambene robe.

U Crnoj Gori kovid propusnica i za mega i hipermarkete

IndeksOnline - 24.09.2021

Vlada Crne Gore usvojila je nove epidemiološke mere koje stupaju na snagu od subote i važiće do 8. oktobra, pa će ubuduće Nacionalna digitalna kovid potvrda biti potrebna ne samo za tržne centre i unutrašnjost ugostiteljskih objekata, već i za ulazak u mega i hipermarkete. Od 9.

HRVATSKA I CRNA GORA UVODE KOVID PROPUSNICE! Evo gde su obavezne i OD KADA!

Informer - 24.09.2021

Vlada Crne Gore usvojila je nove epidemiološke mere koje stupaju na snagu od sutra i važiće do 8. oktobra, pa će ubuduće Nacionalna digitalna kovid potvrda biti potrebna ne samo za tržne centre i unutrašnjost ugostiteljskih objekata, već i za ulazak u prodavnice prehrambene robe.