TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ČELSIJU SE NE DOPADA OVAKVA ODLUKA! Plavci žele da se otarase Kantea jer se plaši koronavirusa!

Informer - 22.05.2020

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante zbog straha od virusa korona treniraće kod kuće, uz dozvolu kluba Francuski vezista se pridružio ostatku ekipe na treningu u utorak, ali je od tada odlučio da trenira iz svog doma, što je Čelsi podržao.

Čelsi ne pritiska vezistu: Bez Kantea do naredne sezone?

Novosti - 22.05.2020

Rukovodstvo "plavaca" rešilo je da ne vrši pritisak na francuskog reprezentativca da dolazi na treninge i poručilo mu da se vrati na teren, kada se bude osećao sigurno NGOLO Kante, vezista Čelsija, možda neće igrati ove sezone, zbog straha da se ne zarazi virusom korona.

Plaši ga korona: Kante ne igra ako se PL nastavi!

Republika - 22.05.2020

Francuski vezista ne trenira sa timom pošto je zabrinut za svoje zdravlje usled pandemije koronavirusa. Uprava kluba i menadžer Frenk Lampard dozvolili su mu da nastavi sa radom kod kuće. Kako sada prenose engleski mediji, postoji mogućnost i da Kante propusti završnicu sezone.

Ngolo Kante, strah od korone jači od želje za fudbalom

RTS - 22.05.2020

Francuski reprezentativac Ngolo Kante dobio je dozvolu Čelsija da trenira samostalno zbog straha od koronavirusa, makar to značilo da će propustiti eventualni nastavak ...

Čelsi će dozvoliti Kanteu da trenira kod kuće

RTCG - 22.05.2020

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobiće odobrenje kluba da trenira kod kuće zbog straha od korona virusa. Klubovima u Premijer ligi je od utorka dozvoljeno da treniraju u trening centrima, a igrači su radili u manjim grupama.

Barber: Igrači treba da kažu ako su zabrinuti

Novi Magazin - 22.05.2020

Izvršni direktor Brajtona Pol Barber ohrabrio je fudbalere Premijer lige da istupe ako su zabrinuti zbog protokola povratka na trening usred pandemije korona virusa. Fudbaler Čelsija Ngolo Kante i kapiten Votforda Troj Dini su među onima koji su odlučili da ne treniraju nakon ...

Francuz odbio da trenira, Čelsi prihvatio razloge odsustva

Novosti - 21.05.2020

Fudbaler Čelsija se pre nekog vremena onesvestio na jednom od treninga, ali nikada nije objavljen uzrok Klubovi u Premijer ligi ne samo da se, ovih dana, suočavaju sa pozitivnim testovima igrača na virus korona nego i na strah fudbalera od zaraze, odnosno njihovo odbijanje da ...

U STRAHU OD KORONA VIRUSA: Zvezda Čelsija nije došla na trening

Srbija Danas - 21.05.2020

Jedan od najboljih fudbalera Premijer lige Engleske Ngolo Kante nije u sredu trenirao sa saigračima iz Čelsija. Francuz je u utorak odradio trening, ali je zamolio trenera Frenka Lamparda da propusti novo okupljanje u sredu zbog straha od korona virusa.

Kante izabrao da ne trenira – razlog bezbednost

N1 - 21.05.2020

Vezista londonskog Čelsija i francuske reprezentacije Engolo Kante nije se pojavio na treningu u sredu, pošto mu je klub odobrio taj zahtev. Fudbaler je kao razlog naveo brigu za bezbednost usled pandemije koronavirusa.

Zvijezda Chelseaja ne želi trenirati jer se boji korone. Ne zna se hoće li se vratiti

Index.hr - 21.05.2020

IAKO su se premierligaški klubovi u utorak vratili treninzima na stadionima, nisu svi u punom sastavu . Jedan od odsutnih igrača drugog dana treninga bio je N'Golo Kante, kojem je Chelsea dopustio da ostane kod kuće zbog straha od koronavirusa.

Kante nije trenirao zbog straha od virusa

RTCG - 21.05.2020

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobio je dozvolu kluba da propusti trening sa ekipom, pošto je izrazio zabrinutost zbog povratka na teren u sred pandemije korona virusa. Kante nije trenirao juče, dan nakon što se vratio u trening centar na treninge sa ekipom.

ZABRINJAVAJUĆE! Kante NE trenira, uplašen zbog virusa!

Informer - 21.05.2020

Vezista londonskog Čelsija i francuske reprezentacije Engolo Kante nije se pojavio na treningu u sredu Fudbaler je kao razlog naveo brigu za bezbednost usled pandemije koronavirus, pa je dobio dozvolu da ne trenira.

Fudbaler Čelsija odlučio da ne trenira zbog straha od korona virusa

Telegraf - 21.05.2020

Vezista londonskog Čelsija i francuske reprezentacije Ngolo Kante odlučio je da ne trenira usled straha od korona virusa, a klub mu je odobrio taj zahtev. Fudbaler je kao razlog naveo brigu za bezbednost usled pandemije korona virusa. Podsetimo, Kante je 2018.

Fudbaler Čelsija neće da trenira zbog straha od koronavirusa

Vesti Online - 21.05.2020

Fudbaler je kao razlog naveo brigu za bezbednost usled pandemije korona virusa. Podsetimo, Kante je 2018. godine izgubio brata, koji je preminuo od srčanog udara nekoliko nedelja pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, a sam Ngolo se pre nekoliko meseci i sam onesvestio tokom jednog ...

Francuz odbio da trenira, Čelsi prihvatio razloge odsustva

Pink - 21.05.2020

Klubovi u Premijer ligi ne samo da se, ovih dana, suočavaju sa pozitivnim testovima igrača na virus korona nego i na strah fudbalera od zaraze, odnosno njihovo odbijanje da počnu sa treninzima i kasnije sa utakmicama.

Zvezda Čelsija neće da trenira zbog koronavirusa

B92 - 21.05.2020

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobio je dozvolu kluba da propusti trening sa ekipom. Francuz je izrazio zabrinutost zbog povratka na teren usred pandemije koronavirusa. Kante nije trenirao u u sredu, dan nakon što se vratio u trening centar na treninge sa ekipom.

FUDBALER ČELSIJA NE ŽELI DA TRENIRA: Koronavirus uneo strah u tabor "plavaca"

Espreso - 21.05.2020

Klubovima su od utorka dozvoljeni treninzi igrača u manjim grupama Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobio je dozvolu kluba da propusti trening sa ekipom. Francuz je izrazio zabrinutost zbog povratka na teren usred pandemije koronavirusa.

"Igrači treba da kažu ako su zabrinuti"

Sportske.net - 22.05.2020

Izvršni direktor Brajtona Pol Barber ohrabrio je fudbalere Premijer lige da istupe ako su zabrinuti zbog protokola povratka na trening usred pandemije korona virusa. Fudbaler Čelsija Ngolo Kante i kapiten Votforda Troj Dini su među onima koji su odlučili da ne treniraju nakon ...

"Nema smisla da igrači potiskuju strahove"

B92 - 22.05.2020

Direktor Brajtona Pol Barber ohrabrio je fudbalere Premijer lige da istupe ako su zabrinuti zbog protokola povratka na trening usred pandemije koronavirusa. Fudbaler Čelsija Ngolo Kante i kapiten Votforda Troj Dini su medju onima koji su odlučili da ne treniraju nakon što su ...

Navijači strahuju, Kante više ne dolazi na treninge!

Sportske.net - 22.05.2020

Čelsi doneo odluku. Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobiće odobrenje kluba da trenira kod kuće zbog straha od korona virusa. Klubovima u Premijer ligi je od utorka dozvoljeno da treniraju u trening centrima, a igrači su radili u manjim grupama.

Poruka za fudbalere iz Brajtona: Nemojte da se plašite, kažite ako ste zabrinuti

Novosti - 22.05.2020

Barber nije naveo da li takvih primera ima i u njegovom klubu, ali je istakao: "Želimo da igrači imaju slobodu da govore onako kako smatraju da treba" Izvršni direktor Brajtona Pol Barber ohrabrio je fudbalere Premijer lige da istupe ako su zabrinuti zbog protokola povratka na ...

Kante isterao svoje – trenira kod kuće

B92 - 22.05.2020

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobiće odobrenje kluba da trenira kod kuće zbog straha od koronavirusa. Klubovima u Premijer ligi je od utorka dozvoljeno da treniraju u trening centrima, a igrači su radili u manjim grupama.

KANTE ISTERAO SVOJE: Nije hteo da trenira zbog straha od korone, Čelsi pokazao razumevanje!

Espreso - 22.05.2020

Sezona u Premijer ligi prekinuta je 13. marta Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobiće odobrenje kluba da trenira kod kuće zbog straha od korona virusa. Klubovima u Premijer ligi je od utorka dozvoljeno da treniraju u trening centrima, a igrači su radili u manjim grupama.

BRAT MU UMRO OD SRČANOG UDARA: Zbog straha od korone Kante trenira kod kuće

Kurir - 23.05.2020

Kante je nakon treninga u klupskom centru u utorak zatražio da zbog straha od novog virusa radi kod kuće, a u klubu su za njega zabrinuti jer se 2018. godine onesvestio posle treniga. Njegov brat je iste godine umro od srčanog udara.