TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UMESTO SLAVLJA, KATASTROFA! Naručila je petogodišnjoj ćerki tortu jednoroga - a dobila je... SRAMOTA! (VIDEO)

Srbija Danas - 08.11.2019

Aleksandra Šreder iz američkog grada Mičigena dugo je planirala ćerkin peti rođendan, ali kaže da se sve pretvorilo u katastrofu zbog tamošnje poslastičarnice Whipped Bakery. Aleksandra je u toj poslastičarnici naručila tortu u obliku jednoroga i unajmila prostor za 13 ljudi.

NARUČILA ĆERKI TORTU U OBLIKU JEDNOROGA: Kada je stigla, OD SRAMOTE nije smela da je iznese pred goste! (FOTO)

Espreso - 08.11.2019

Torta je, tvrdi, bila daleko od njenih očekivanja Aleksandra Šreder iz američkog grada Mičigena dugo je planirala ćerkin peti rođendan , ali kaže da se sve pretvorilo u katastrofu zbog tamošnje poslastičarnice Whipped Bakery.

(FOTO) ALEKSANDRA JE ĆERKI NARUČILA TORTU U OBLIKU JEDNOROGA, kad je stigla od sramote nije smela da je iznese pred ...

Informer - 08.11.2019

Aleksandra Šreder iz američkog grada Mičigena dugo je planirala ćerkin peti rođendan, ali kaže da se sve pretvorilo u katastrofu zbog tamošnje poslastičarnice Aleksandra je naručila tortu u obliku jednoroga i unajmila prostor za 13 ljudi.

Umesto slavlja, katastrofa!

ALO - 08.11.2019

Upropastili su joj prelep dan. Aleksandra Šreder iz američkog grada Mičigena dugo je planirala ćerkin peti rođendan, ali kaže da se sve pretvorilo u katastrofu zbog tamošnje poslastičarnice Whipped Bakery. Aleksandra je u toj poslastičarnici naručila tortu u obliku jednoroga i ...