TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

RASKID MILIJARDERA I PEVAČICE? Ilon Mask objavio da više nije sa Grajms, sa kojom ima i dete: I DALJE SE VOLIMO

Blic - 25.09.2021

Ilon Mask i kanadska pevačica Grajms su "polurazdvojeni" nakon tri godine veze, rekao je za "Pejdž Siks" izvršni direktor kompanije Tesla i SpaceEks-a u petak. "Mi smo polurazdvojeni, ali se i dalje volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima", rekao je Mask.

Ilon Mask nakon tri godine raskinuo vezu sa ekscentričnom pevačicom

Nova - 25.09.2021

Ilon Mask i pevačica Grimes raskinuli su ljubavnu vezu nakon tri godine veze, piše Page Six. Mask je za strane medije rekao da je s pevačicom i dalje u dobrim odnosima te se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu.

Elon Musk objavio da Starlink napušta beta fazu u oktobru

PC press - 25.09.2021

SpaceX-ov Starlink prema rečima Elona Muska izlazi iz beta verzije u toku sledećeg meseca . Kompanija je imala za cilj potpunu pokrivenost širom sveta do septembra. Do danas je beta verzija bila uglavnom ograničena na Severnu Ameriku i delove Evrope, uz značajne izuzetke poput ...

Najbogatiji čovek na svetu ponovo je sam! Ilon Mask raskinuo sa 17 godina mlađom pevačicom

Telegraf - 25.09.2021

Najbogatiji čovek na svetu, američki milijarder Ilon Mask (50) i pevačica Kler Grajms Bušer (33) raskinuli su nakon tri godine veze, piše Page Six . Mask je za strane medije rekao da je sa pevačicom i dalje u dobrim odnosima, te se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu, ...

KAKAV ŠOK, NIKO SE NIJE NADAO! Vlasnik Tesle raskinuo sa čuvenom pevačicom i majkom svog deteta, ona ostaje u SOBI ...

Kurir - 24.09.2021

Ilon Mask (50) i pevačica Grajms (33) su raskinuli posle tri godine veze. Osnivač Tesle i SpaceX je potvrdio da su on i kanadska pevačica polu-razdvojeni, ali da su ostali u dobrim odnosima i nastavljaju da se brinu zajedničkim snagama za jednogodišnjeg sina X Æ A-Xii Maska.

Raskinuli Ilon Mask i Grajms

B92 - 24.09.2021

Ilon Mask i muzičarka Grajms raskinuli su nakon tri godine veze, piše Page Six. Mask je za strane medije rekao je da je s muzičarkom i dalje u dobrim odnosima i da zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xiiju.

Milijarder potvrdio da je prekinuo s pjevačicom s kojom je dobio šesto dijete, otkrio je i razlog

Dnevnik.hr - 24.09.2021

Elon Musk i Grimes prekinuli su nakon tri godine veze, no zbog sinčića ostaju u dobrim odnosima. Galerija + 8 Investitor i milijarder Elon Musk i pjevačica Grimes prekinuli su nakon tri godine veze, piše Page Six.

Nije potrajalo! Elon Musk otkrio je da više nije u vezi s glazbenicom Grimes

Vecernji.hr - 24.09.2021

Vijest o prekidu sam Musk je potvrdio za strane medije, kazavši da su napola razdvojeni, ali još uvijek se vole, viđaju se često i u dobrim su odnosima. Nakon tri godine veze prekinuli su vlasnik Tesla automobila Elon Musk i glazbenica Grimes .

Elon Musk i glazbenica Grimes prekinuli nakon tri godine veze

Index.hr - 24.09.2021

ELON MUSK i glazbenica Grimes prekinuli su nakon tri godine veze, piše Page Six. Musk je za strane medije rekao je da je s glazbenicom i dalje u dobrim odnosima te se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xiiju.