TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Predložen pritvor Draganu B. zbog pretnji bivšoj ženi klanjem: Žrtva sa decom pobegla u policijsku stanicu

Novosti - 15.01.2020

Žrtva je uspela da se spase, te je, kako nezvanično saznajemo, sa decom otišla u nadležnu policijsku stanicu i policajcima rekla da iz straha za svoj i život dece neće napustiti policijske prostorije Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor ...

Predložen pritvor Banjalučaninu koji je supruzi pretio da će je ZAKLATI

Blic - 15.01.2020

Nakon ispitivanja u Tužilaštvu nasilniku Draganu B. (38) predložen je pritvor zbog toga što je u ponedeljak pretio da će zaklati i ubiti svoju nevenčanu suprugu na njenom radnom mestu u Banjaluci, potvrđeno je u Tužilaštvu. Oni su dodali da će odluku o tome da li će Dragan B.

Supruzi pretio klanjem: Dragan (39) uhapšen zbog proganjanja i zlostavljanja partnerke

Novosti - 14.01.2020

U policiji navode da je Dragan B. višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela i poznati nasilnik DRAGAN B. (39), auto-mehaničar iz Banjaluke, uhapšen je zbog pretnji smrću 36-godišnjoj nevenčanoj supruzi, koju već duži niz godina proganja i zlostavlja.

DOŠAO JOJ NA RADNO MESTO I STRAŠNO ZAPRETIO Godinama maltretira suprugu, od njega sa decom bežala u SIGURNU KUĆU

Blic - 14.01.2020

Dragan B. koji je uhapšen zbog veoma ozbiljnih pretnji da će zaklati i ubiti suprugu danas je predat u nadležnost banjalučkog tužilaštva, gde će biti ispitan, saznaje Srpskainfo. Nakon isptivanja, postupajući tužilac će doneti odluku da li će za ovog nasilnika predložiti ...

“ZAKLAĆU TE I UBITI” Banjalučanin uhapšen zbog nasilja u porodici, policiji od ranije poznat

Blic - 14.01.2020

Policija je uhapsila Dragana B. iz Banjaluke zbog nasilja u porodici, saznaje Srpskainfo. Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni će biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka. – Radi se o već poznatom nasilniku koji duži vremenski period preti i nadapa suprugu.