TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

6 NAPADA NOŽEM ZA MANJE OD 48 SATI! Burno na ulicama Srbije: Incidenti se nižu jedan za drugim, a poslednji se završio ...

Blic - 21.11.2023

U proteklih 48 sata oštrim predmetima na ulici nasrtali su muškarci jedni na druge. Poslednji u nizu, ali i jedini koji se završio kobno, dogodio se danas kada je Bogoljub F. (47) u Novom Sadu otišao u policiju i prijavio da je ubio cimera Nikola N.

ŠEST NAPADA NOŽEM U POSLEDNJIH 48 SATI! Jedan se završio kobno!

Republika - 20.11.2023

U proteklih 48 sati, u različitim gradovima u Srbiji, zabeleženi su incidenti u kojima su oštrim predmetima napadani muškarci. Poslednji u nizu, imao je koban ishod i desio se danas u Novom Sadu, kada je Bogoljub F. (47) prijavio policiji da je ubio svog cimera Nikolu N.

PRESUDIO MU POSLE SVAĐE, PA SE PRIJAVIO POLICIJI: Ovo su žrtva i osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Novosti - 20.11.2023

Njemu je, u napuštenoj kući u Ulici Ruđera Boškovića bb, iza Higijenskog zavoda, nešto pre 12 sati, kako se sumnja, nožem presudio Bogoljub F. (47), koji se posle zločina sam prijavio policiji. Osumnjičeni je, kako nezvanično saznajemo, svog „cimera“, nožem izbo 30 puta.

U SRCE NANEO 18 UBODA NOŽEM: Snimci sa mesta zločina u Novom Sadu, beskućnik osumnjičen za ubistvo (FOTO/VIDEO)

Novosti - 20.11.2023

Osumnjičeni je kako nezvanično saznajemo, „cimera“, nožem izbo 30 puta. Sečivom mu je naneo 18 rana u srce, 10 puta je izboden u leđa i dva puta u noge. Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć po dolasku na mesto zločina mogla je samo da konstatuje smrt muškarca starog 38 godina.

OVO JE UBICA IZ NOVOG SADA Sa žrtvom bio cimer, pa ga krvnički izbo čak 30 puta: Bio kuvar u motelu, a onda je sve ...

Blic - 20.11.2023

Bogoljub F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Kako "Blic" saznaje, žrtva krvavog obračuna je njegov cimer Nikola N. (38) iz Kisača. Kako je "Blic" nezvanično saznao, Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu ...

OVO JE UBIJENI NIKOLA U NOVOM SADU! Momak brutalno izboden čak 18 PUTA - nije mu bilo spasa! (FOTO)

Republika - 20.11.2023

Policija u Novom Sadu uhapsila je Bogoljub F. (47) zbog sumnje da je počinio teško ubistvo Nikole Nađa (28) u Ulici Ruđera Boškovića. Prema informacijama, sumnja se da je Bogoljub u napuštenoj kući izvršio teško ubistvo, nanoseći više uboda nožem tridesetosmogodišnjem ...

OVO JE UBICA IZ NOVOG SADA! Bogoljub Nikolu izbo 30 puta, pa otišao u policiju i rekao šta je uradio!

Republika - 20.11.2023

Bogoljub F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Žrtva krvavog obračuna je njegov cimer Nikola N. (38) iz Kisača . Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N.

OVO JE UBICA IZ NOVOG SADA Ubio je cimera sa kojim je živeo godinama! IZBO GA JE 30 PUTA

ALO - 20.11.2023

Kako je "Blic" nezvanično saznao, Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N. (38) ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge! Kako je za "Blic" rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, oni su poziv primili u 11.51 sati od ...

OVO JE UBICA IZ NOVOG SADA - CIMERA IZBO 18 PUTA U SRCE! Živeo i radio u Nemačkoj 26 godina, a onda je postao BESKUĆNIK

Mondo - 20.11.2023

Bogoljub je nakon ubistva u Novom Sadu otišao u policijsku stanicu i sve priznao. Kako je "Blic" nezvanično saznao, Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N. (38) ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge! Kako je za "Blic" rekao dr Zoran ...

Ovo je ubica iz Novog Sada: Sa žrtvom bio cimer, pa ga krvnički izbo čak 30 puta FOTO

Nova - 20.11.2023

Bogoljub F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Žrtva krvavog obračuna je njegov cimer Nikola N. (38) iz Kisača. Kako „Blic“ piše, Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N.

ŽIVEO 26 GODINA U NEMAČKOJ, A EVO ZBOG ČEGA SE VRATIO U SRBIJU: Novosađanin ušetao u policijsku stanicu i priznao ...

Kurir - 20.11.2023

B. F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda . Kako se saznaje, žrtva krvavog obračuna je njegov cimer N. N. (38) iz Kisača. Kako se nezvanično saznalo, B. F.je, kako se sumnja, svoju žrtvu N. N.

UBICA I ŽRTVA ŽIVELI U KUĆI GDE SE KRIO RATKO MLADIĆ Skrivena u šumi, šipražje oko nje, a unutra UŽAS (FOTO)

Blic - 21.11.2023

Bogoljub F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Njegova žrtva krvavog obračuna je njegov cimer Nikola N. (38) iz Kisača. Kako je "Blic" nezvanično saznao, Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N.