TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UMETNICA PEVA ZA LUKU: Konstrakta pokazala veliku srce, njen potez će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Republika - 24.05.2022

U osnovnoj školi ,, Drinka Pavlović " predstavnice Srbije na Evroviziji Konstrakta pojavila se zajedno sa mališanima i horor, te su organizovali humanitarnu akciju za malog Luku. Dirljiva scena okupila je roditelje i mališane, koji su uživali sa našom Umetnicom.

"KONSTRAKTA JE JEDINA TO USPELA U OVOM VEKU" Au! Isplivao evrovizijski podatak koji je za poštovanje

Blic - 24.05.2022

Konstrakta je pre deset dana zauzela peto mesto u finalu ovogodišnje "Evrovizije", koja se održala u Torinu. Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu "Marcel Bezençon" nagradu za umetnički doprinos festivalu, a sad je isplivao još jedan impresivan ...

KONSTRAKTA JE I DALJE NAJJAČA: Poruke podrške NE PRESTAJU DA SE NIŽU, a evo šta je sada DOŽIVELA! (FOTO)

Republika - 23.05.2022

Konstrakta je na ovgodišnjoj Evroviziji koja se održala u Torinu osvojila visoko 5. mesto, možda nije pobedila, ali je zavrtela celu Evropu i njena pesma i koreografija je daleko odjeknula, te je Srbija bez obzira na plasman ponosna na umetnicu.

(VIDEO) "RAZOČARANA SAM" Komentatorka Duška Vučinić otkrila sve tajne sa Evrovizije: "Bila je drastična razlika glasova ...

Blic - 23.05.2022

Novinarka, bivše TV lice i komentatorka “Evrovizije“, Duška Vučinić, priznaje da je boravak srpske delegacije u Torinu mogao da bude bolje organizovan, jer su od Italijana očekivali mnogo više. - Kao i uvek biću iskrena.

KONSTRAKTA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: "Treba mi pauza, pamtiću do kraja života Evroviziju"

Blic - 23.05.2022

Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti. - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto.

Konstrakta se povlači iz javnosti: „Zaslužila sam mir“

Nova - 23.05.2022

Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti. „Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto.

KONSTRAKTA SE POVLAČI: Nakon velikog uspeha na Evroviziji, umetnica DONELA TEŠKU ODLUKU

Republika - 23.05.2022

Ana Đurić Konstrakta ostvarila je veliki uspeh na Evrosongu sa hitom "In corpore sano", a nakon toliko napora i energije, odlučila je da spusti loptu. - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se zaključi.

“Treba mi pauza” Konstrakta se povlači iz javnosti

24online - 23.05.2022

Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom “In corpore sano”, ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti. – Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto.

KONSTRAKTA BEŽI U ILEGALU, UŽELELA SE TIŠINE: Zaslužila sam mir, a evo šta kaže o EVROVIZIJI!

Kurir - 23.05.2022

Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti . - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto.

KONSTRAKTA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: "Treba mi pauza, malo da udahnem vazduh"

Novosti - 23.05.2022

- Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se zaključi. Treba mi malo da udahnem vazduh. Tu sam, ne idem nikuda, ali mi je potrebna pauzica.

RAZOČARANA SAM! Duška Vučinić otkrila sve tajne sa Evrovizije: Evo šta je imala da kaže o ŽIRIJU!

Kurir - 23.05.2022

Novinarka, bivše TV lice i komentatorka “Evrovizije“, Duška Vučinić , priznaje da je boravak srpske delegacije u Torinu mogao da bude bolje organizovan, jer su od Italijana očekivali mnogo više. - Kao i uvek biću iskrena.

Duška Vučinić o Evroviziji: Očekivala sam da će to biti fenomenalno i spektakularno

24online - 23.05.2022

Novinarka, bivše TV lice i komentatorka “Evrovizije“, Duška Vučinić, priznaje da je boravak srpske delegacije u Torinu mogao da bude bolje organizovan, jer su od Italijana očekivali mnogo više. – Kao i uvek biću iskrena.

KONSTRAKTA PRESEKLA: Povlači se iz JAVNOSTI!

Espreso - 23.05.2022

Konstrakta želi svoj mir Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti. - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto.

KONSTRAKTA SE POVLAČI SA JAVNE SCENE! Pokidala na Evroviziji, pa šokirala - "Zaslužila sam mir, postajem NEVIDLJIVA!"

Mondo - 23.05.2022

Konstrakta odlučila da "odmori" od popularnosti. Kako ne krije da se uželela mira i tišine, pevačice je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti. "Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se ...

KONSTRAKTA BEŽI U ILEGALU, UŽELELA SE TIŠINE: Zaslužila sam mir! A evo šta kaže o EVROSONGU!

Pink - 23.05.2022

Potreban joj je mir! Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti. - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto.

"Treba mi pauza...": Konstrakta odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti - ovo su razlozi

Telegraf - 23.05.2022

Ana Đurić Konstrakta osvojila je peto mesto na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", nakon čega je najavila povlačenje iz javnosti na neko vreme. - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se zaključi.

UMETNICA UZIMA ODMOR Konstrakta nakon evrovizijske groznice: Zaslužila sam mir!

Informer - 23.05.2022

Nakon turbulentnog perioda i priprema za nastup na Evroviziji, Konstrakta je odlučila da sebi da malo oduška. Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano" , ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na ...

PRVO MESTO JE BILO PREAMBICIOZNO: Konstrakta otkrila u kakvom će joj sećanju ostati Evrovizija

Novosti - 24.05.2022

Sada je pevačica otkrila u kakvom će joj sećanju ostati Eurosong, ali i koji koji su joj dalji planovi. - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se zaključi. Treba mi malo da udahnem vazduh.

KONSTRAKTA OBORILA JOŠ JEDAN EVROVIZIJSKI REKORD: Ovo nije pošlo za rukom NIJEDNOM ŽENSKOM izvođaču u OVOM VEKU!

Kurir - 24.05.2022

Konstrakta je pre deset dana zauzela peto mesto u finalu ovogodišnje Evrovizije , koja se održala u Torinu. Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu "Marcel Bezençon" nagradu za umetnički doprinos festivalu, a sad je isplivao još jedan impresivan podatak.

"Jedina koja je uspela u ovom veku": Konstrakta oborila evrovizijski rekord

B92 - 24.05.2022

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta osvojila je peto mesto na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu. Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu "Marcel Bezençon" nagradu za umetnički doprinos festivalu , a sad je isplivao još jedan impresivan podatak.

"Konstrakta je jedina to uspela u ovom veku!": Ovaj evrovizijski podatak je za poštovanje

Telegraf - 24.05.2022

Ana Đurić Konstrakta zauzela peto mesto u finalu ovogodišnje Evrovizije, koja se održala u Torinu, a na ovom takmičenju ušča je "istorju". Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu "Marcel Bezençon" nagradu za umetnički doprinos festivalu, a sad se ...

Za poštovanje: Konstrakta je jedina to uspela na Evroviziji u ovom veku

Nova - 24.05.2022

Ana Đurić Konstrakta zauzela peto mesto u finalu ovogodišnje Evrovizije, koja se održala u Torinu, a na ovom takmičenju ušla je "istorju". Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu „Marcel Bezençon“ nagradu za umetnički doprinos festivalu, a pored toga, ...

Konstrakta oborila evrovizijski rekord

Vesti Online - 24.05.2022

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta osvojila je peto mesto na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu. Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu “Marcel Bezençon” nagradu za umetnički doprinos festivalu, a sad je isplivao još jedan impresivan podatak.

OVO NIJE USPELA NIJEDNA PREDSTAVNICA NA EVROVIZIJI U OVOM VEKU! Konstrakta je oduševila, a sada mreže opet bruje o njoj

Mondo - 24.05.2022

Srpska predstavnica na Evroviziji u Torinu Ana Đurić Konstrakta svojim nastupom i numerom "In corpore samo" oduševila je svet. Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu "Marcel Bezençon" nagradu za umetnički doprinos festivalu, a sad je isplivao još jedan ...

Konstrakta oborila evrovizijski rekord u ovom vijeku

Vijesti.ba - 24.05.2022

Srbijanska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu "Marcel Bezençon" nagradu za umjetnički doprinos festivalu, a sad je isplivao još jedan impresivan podatak. Naime, Konstrakta je jedini ženski solo izvođač stariji od 40 godina (ima 43 godine) koji je na ...

KONSTRAKTA JE JEDINA U 100 GODINA KOJA JE USPELA U OVOME! Organizatori Evrovizije izneli neverovatan podatak o našoj ...

Informer - 24.05.2022

Srpska predstavnica na nedavno završenoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, jedinstvena je ne samo po svojoj pesmi i nastupu, već i po nekim drugim zanimljivostima O njoj danima bruje svi na društvenim mrežama, a ono što je interesantno je da je Konstraktra ušla u istoriju ...

Konstrakta je jedina u 100 godina koja je uspela u ovome!

Puls online - 24.05.2022

Srpska predstavnica na nedavno završenoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, jedinstvena je ne samo po svojoj pesmi i nastupu, već i po nekim drugim zanimljivostima. O njoj danima bruje svi na društvenim mrežama, a ono što je interesantno je da je Konstraktra ušla u istoriju ...

Isplivao podatak sa Eurovizije: "Konstrakta je jedina to uspjela"

Radio Sarajevo - 24.05.2022

Konstrakta je prije deset dana zauzela peto mjesto u finalu ovogodišnje Eurovizije, koja se održala u Torinu. Srbijanska predstavnica na ovom takmičenju je dobila i prestižnu " Marcel Bezençon " nagradu za umjetnički doprinos festivalu, a sad je isplivao još jedan impresivan ...