TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Piton Uroš prošetao Beo zoo vrtom i napravio pometnju: Nije plašio ljude, samo se sunčao

Telegraf - 10.06.2021

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ogromnog burmanskog pitona, koji se šeta travnjakom u Beo zoo vrtu . Video je privukao ogromnu pažnju iako je gmizavac izveden pod nadzorom zaposlenih , kako saznaje Telegraf.rs.

PITON NA SLOBODI USRED BEOGRADSKOG ZOO VRTA: Posetioci snimili jeziv prizor - tu se inače igraju deca! (VIDEO)

Mondo - 10.06.2021

Nije poznato kako je zmija dospela tu. Naime, na travnjaku u ograđenom prostoru vrta gde je inače zona za posetioce i deca mogu da jašu ponije - snimljen je ogromni burmanski piton! "Piton izašao da se malo švrćka", napisali su posetioci koji su snimili ovaj prizor, a čini se da ...

NEVERICA U BEO ZOO VRTU! Posetioci nabasali na OGROMNOG PITONA koji se slobodno šeta! NISU SMELI NI DA SE PRIBLIŽE ...

Kurir - 10.06.2021

Snimak ogromnog burmanskog pitona koji se slobodno šeta travnjakom Beogradskog zoološkog vrta šokirao je danas mnoge korisnike društvenih mreža! Na kratkom snimku vidi se zmija dugačka oko dva metra u ograđenom prostoru vrta gde deca inače mogu da jašu ponije.

ŠOKANTAN PRIZOR U BEOGRADSKOM ZOO VRTU! Piton slobodno šeta! DIREKTOR OBJAŠNJAVA ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO! (FOTO, VIDEO)

Republika - 10.06.2021

Na kratkom snimku vidi se zmija dugačka oko dva metra u ograđenom prostoru vrta gde deca inače mogu da jašu ponije. - Piton izašao da se malo švrćka - piše u komentaru autora snimka. Međutim, u beogradskom Zoo vrtu kažu da razloga za uznemirenost nema, jer je "u pitanju redovna ...

DOJADILO ČOVEKU! "A, šta mislite da dignemo STAMBENI KREDIT za razrednu?" PORUKA IZNERVIRANOG TATE KRUŽI INTERNETOM!

Informer - 10.06.2021

Opšte je poznato da svaki moderan roditelj bilo da mu dete ide u vrtić ili školu ima viber grupu u kojoj su vaspitači, nastavnici, ali i drugi roditelji. Takođe, neretko se događa da se u istim tim grupama skuplja novac za raznorazne poklone.

PITON POBEGAO IZ BEOGRADSKOG ZOO VRTA! Građani u panici posmatrali OTROVNICU DUGU DVA METRA (VIDEO)

Pink - 10.06.2021

Piton dugačak skoro dva metra izašao je na travnjak koji se nalazi u okviru Beo Zoo vrta. Ovaj prizor je zaprepastila posetioce zoo vrta. Pojedinci na bezbednoj udaljenosti od gmizavca napravili snimak opsne otrovnice.

PITON POBEGAO IZ BEOGRADSKOG ZOO VRTA! Jeziv gmizavac dug skoro 2 METRA SNIMLJEN NA TRAVNJAKU U CENTRU GRADA... /VIDEO/

Informer - 10.06.2021

Piton dugačak skoro 2 metra izašao je na travicu u okviru Beo Zoo vrta da se malo osunča... Beograđane je ova scena zaprepastila pa su pojedinci na bezbednoj udaljenosti od gmizavca napravili snimak koji možete videti ispod.

PITON UROŠ NAJLAGANIJE PROŠETAO BEO ZOO VRTOM: Malo napravio pometnju, osunčao se, ali nije uznemiravao! (VIDEO)

Espreso - 10.06.2021

Kako su napomenuli, piton se izvodi u kontrolisanom prostoru i pored njega se uvek nalazi neko od zaposlenih Na društvenim mrežama pojavio se snimak ogromnog burmanskog pitona , koji se šeta travnjakom u Beo zoo vrtu .