TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŠTA LI ĆE JOJ REĆI HARIS? Rada Manojlović priznala da je još u KONTAKTU sa Milanom Stankovićem!

Espreso - 12.01.2019

Ne može da sakrije osmeh kada priča o svom bivšem U današnjoj emisiji "Magazin In", Rada Manojlović je sve šokirala svojim priznanjem. Naime, voditeljka je pitala svoje gošće da li imaju naviku da Novu godinu, Božić, ali i rođendane čestitaju i svojim bivšim partnerima.

SVAKE GODINE MU ČESTITA PRAZNIKE I ROĐENDAN! Rada Manojlović priznala da je još u kontaktu sa Milanom Stankovićem! ...

Pink - 12.01.2019

O bivšima sve najbolje. U današnjem izdanju autorske emisije Sanje Marinković "Magazin In" gostovale su predivne dame sa domaće javne scene, Ana Kokić, Rada Manojlović, Marina Visković, Mia Borisavljević i Milica Todorović.

VEZA NIJE PREKINUTA: Rada Manojlović priznala da je još u kontaktu sa Milanom Stankovićem!

Srbija Danas - 12.01.2019

U današnjem izdanju autorske emisije Sanje Marinković "Magazin In" gostovale su predivne dame sa domaće javne scene, Ana Kokić, Rada Manojlović, Marina Visković, Mia Borisavljević i Milica Todorović. Kako je sada vreme praznika i euforija vlada u svima, Sanja je pitala svoje ...

Bez dlake na jeziku: Mia ispričala šta je doživela kada je došla u stan Rade Manojlović! VIDEO

Puls - 10.01.2019

Pevačica Mia Borisavljević gostovala je u emisiji "Magazin in", gde je otkrila da je jednom prilikom posetila koleginicu Radu Manojlović u njenom stanu. Mia je otkrila pred kamerama da Rada Manojlović ne živi poput većine ljudi i da ima čudnu naviku.

BEZ USTEZANJA OTKRILA SVIMA Mia Borisavljević navela ŠTA JE DOŽIVELA kad je došla u stan Rade Manojlović

Blic - 10.01.2019

Pevačica Mia Borisavljević gostovala je u emisiji "Magazin in", gde je otkrila da je jednom prilikom posetila koleginicu Radu Manojlović u njenom stanu. Mia je otkrila pred kamerama da Rada Manojlović ne živi poput većine ljudi, te da ima čudnu naviku, što je iznenadilo mnoge.

PRETRNULA OD STRAHA! Mia Borisavljević otkrila šta je zatekla kada je ušla u stan Rade Manojlović!

Kurir - 11.01.2019

Pevačica Mia Borisavljević otkrila je da je jednom prilikom posetila koleginicu Radu Manojlović u njenom stanu. Mia je pred kamerama otkrila da Rada Manojlović ne živi poput većine ljudi. Naime, otkrila je da njena koleginica ima čudnu naviku, što je iznenadilo mnoge.