TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kik boks spektakl u Zemunu: Memorijal „Zoran Šijan“ 23. novembra

Mozzart Sport - 08.11.2019

Sprema se kik boks spektakl. Povodom dve decnije od smrti Zorana Šijana , njegova porodica i prijatelji će 23. novembra organiziovati memorijalni turnir u pomenutoj borilačkoj veštini pod nazivom „ 20 godina bez velikog šampiona “.

Udovičić posetio kik-boksere, osvajače 15 medalja na SP

Tanjug - 07.11.2019

Udovičić posetio kik-boksere, osvajače 15 medalja na SP Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas u SC Kovilovo srpske kik-boksere, koji su na minulom šampionatu sveta u Sarajevu osvojili 15 medalja.

Ministar posetio kik-boksere, osvajače 15 medalja na SP

RTV - 07.11.2019

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić posetio je danas u SC "Kovilovo" srpske kik-boksere, koji su na minulom šampionatu sveta u Sarajevu osvojili 15 medalja. "Zahvaljujći ovim fenomenalnim sportistima, Srbija je završila SP na drugom mestu na ukupnoj rang listi.

Ljubitelji kik boksa, ubeležite ovaj datum - 23. novembar!

Sportske.net - 08.11.2019

Najprestižniji kik boks turnir u zemlji: besplatan ulaz, borci iz Slovenije, Makedonije i Slovačke,meč za titulu prvaka Srbije... Povodom dve decnije od smrti Zorana Šijana, njegova porodica i prijatelji će 23.

LJUBITELJI KIK-BOKSA, PRAVAC HALA PINKI: Razlog za to je sećanje na Zorana Šijana!

Espreso - 09.11.2019

Turnir će biti međunarodnog karaktera i na programu je prvi put posle deset godina pauze Povodom dve decenije od smrti Zorana Šijana, njegova porodica i prijatelji 23. novembra organizuju memorijalni turnir pod nazivom "20 godina bez velikog šampiona".