TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PUCNJAVA U CENTRU NOVOG PAZARA: Pucano iz vozila u pokretu (FOTO)

Kurir - 22.05.2019

NOVI PAZAR - Više hitaca ispaljeno je iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, saznaje indeksonline.rs Kako nezvančno saznajemo hici su ispaljeni iz vozila u pokretu u Ulici Stefana Nemanje u strogom centru grada a samo srećom niko nije povredjen.

VATRENI OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Pucano iz vozila u pokretu, nema povređenih

Novosti - 22.05.2019

Više hitaca ispaljeno je večeras iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja “indeksonline.rs” Više hitaca ispaljeno je večeras iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja “indeksonline.rs”.

Novi Pazar: Pucano iz vozila u pokretu, nema povređenih

RTV - 23.05.2019

Više hitaca ispaljeno je večeras iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja indeksonline.rs. Kako saznaje taj portal, hici su ispaljeni iz vozila u pokretu u ulici Stefana Nemanje u strogom centru grada, a srećom niko nije povređen.

PUCNJAVA U NOVOM PAZARU: Iz vozila u pokretu pucano na drugi automobil!

Informer - 23.05.2019

Više hitaca ispaljeno je večeras iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja “indeksonline.rs” Više hitaca ispaljeno je večeras iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja “indeksonline.rs”.

Pucnjava u Novom Pazaru: U centru grada ispaljeno više hitaca iz vozila u pokretu

Telegraf - 23.05.2019

U Novom Pazaru u ovom trenutku na ulicama se nalazi veliki broj građana, jer je u toku mesec posta Ramazan Više hitaca ispaljeno je u sredu uveče iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru , javlja “indeksonline.rs”.

PUCNJAVA U NOVOM PAZARU Otvorili vatru iz vozila u pokretu, nema povređenih

Blic - 23.05.2019

Višše hitaca ispaljeno je iz vatrenog oružžja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja indeksonline.rs. Kako saznaje taj portal, hici su ispaljeni sinoć iz vozila u pokretu u ulici Stefana Nemanje u strogom centru grada, a srećom niko nije povređen.

PUCNJAVA USRED GRADA: U centru ispaljeno više hitaca iz vozila u pokretu!

Espreso - 23.05.2019

U Novom Pazaru u ovom trenutku na ulicama se nalazi veliki broj građana, jer je u toku mesec posta Ramazan Više hitaca ispaljeno je u sredu uveče iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara , javlja “indeksonline.rs”.

Novi Pazar: Pucano iz vozila u pokretu, nema povređenih

Tanjug - 23.05.2019

Novi Pazar: Pucano iz vozila u pokretu, nema povređenih Više hitaca ispaljeno je iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja indeksonline.rs. NOVI PAZAR - Više hitaca ispaljeno je iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja ...

Pucano iz vozila u pokretu u Novom Pazaru

Mondo - 23.05.2019

Više hitaca ispaljeno je iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja Indeksonline.rs. Kako saznaje taj portal, hici su u sredu uveče ispaljeni iz vozila u pokretu u Ulici Stefana Nemanje u strogom centru grada, a srećom niko nije povređen.

Novi Pazar: Pucano iz vozila u pokretu

B92 - 23.05.2019

Novi Pazar -- Više hitaca ispaljeno je iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara, javlja indeksonline.rs. Kako saznaje taj portal, hici su ispaljeni sinoć iz vozila u pokretu u ulici Stefana Nemanje u strogom centru grada, a srećom niko nije povređen.

PUCNJAVA U CENTRU NOVOG PAZARA -  Više hitaca ispaljeno iz vozila u pokretu

Pink - 23.05.2019

Više hitaca ispaljeno je iz vatrenog oružja u pravcu jednog vozila u centru Novog Pazara. Prema nezvančnim saznanjima, hici su ispaljeni iz vozila u pokretu u ulici Stefana Nemanje u strogom centru grada a samo srećom niko nije povređen.