TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ponuda sve manja, polovnjaci sve skuplji: Šta očekuje srpske kupce?

Telegraf - 22.04.2021

Uskoro možemo da očekujemo osetno poskupljenje polovnih automobila , kako onih iz uvoza, tako i onih koji su već registrovani u Srbiji. U zavisnosti od segmenta i cenovnog ranga, poskupljenje je već primetno. Koji su uzroci u pitanju? Polovni automobili poskupeli u Evropi ...

Najviše volimo "Nemce"; Da li ćemo ostati bez jeftinih polovnih automobila? VIDEO

B92 - 22.04.2021

Beograd -- Na tržištu polovnih automobila cene su porasle za 30 odsto. Jedan od razloga su i nove carinske tarife, ali i činjenica da iz inostranstva više neće dolaziti vozila koja ne zadovoljavaju ekološke standarde.

Šta je sa cenama polovnih automobila

B92 - 21.04.2021

O najavljenom poskupljenju polovnjaka piše sajt Polovni automobili . Izvor: Polovni automobili; Autor: Dragan Romčević Uskoro možemo da očekujemo osetno poskupljenje polovnih automobila, kako onih iz uvoza, tako i onih koji su već registrovani u Srbiji.

Saveti za uspešnu prodaju polovnog automobila: Kako postaviti cenu i gde ljudi najčešće greše?

Telegraf - 21.04.2021

Izreka "u laži su kratke noge" važi i u slučaju prodaje polovnjaka, tako da, za početak, nikako ne bi trebalo da lažirate realno stanje svog automobila . Kupci su danas sve veštiji, dobro se raspitaju pre svake kupovine, posebno kada je reč o konkurentnoj ceni na tržištu.