TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ribari iz Jadrana izvukli zver tešku 700kg: "Nikad nisam sreo ovakvu beštiju, jedva je vratismo"

Telegraf - 10.12.2019

Priča o ogromnom morskom psu kojeg su ulovili trogirski ribari ima i svoj nastavak. Naime, pas volonja (Hexanchus griseus) težak više od pola tona zakonom je zaštićena životinja i ribari su dužni da ga vrate nazad u more .

Ulovljena zver na Jadranu teška POLA TONE!

Mondo - 10.12.2019

Kod Šibenika je u ponedljak ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Tagovi ...

HAOS NA HRVATSKOM PRIMORJU: Uhvatili ajkulu tešku POLA TONE!

Espreso - 09.12.2019

Pero Ugarković iz Instituta za okeanografiju i ribarstvo rekao je da nije opasan Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama . Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanćus griseus) i ubrzo je vraćen u more, ...

Uhvaćen morski pas kod Šibenika težak pola tone

Tanjug - 09.12.2019

Uhvaćen morski pas kod Šibenika težak pola tone Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. ŠIBENIK - Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama.

Uhvaćen morski pas kod Šibenika težak pola tone

RTV - 09.12.2019

Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanchus griseus) i ubrzo je vraćen u more, prenosi portal Dalmacija danas.

Morski pas težak čak pola tone uhvaćen kod Šibenika

Telegraf - 09.12.2019

Kod Šibenika u Hrvatskoj danas je ulovljen morski pas težak pola tone , a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanćus griseus) i ubrzo je vraćen u more, prenosi portal Dalmacija danas.

Uhvaćen morski pas kod Šibenika težak pola tone

Novosti - 09.12.2019

Kod Šibenika je ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanćus griseus) i ubrzo je ...

ISPLIVAO MONSTRUM IZ NAJCRNJIH MORSKIH DUBINA! Na Jadranu uhvaćena neman od POLA TONE

Srbija Danas - 09.12.2019

Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanchus griseus) i ubrzo je vraćen u more. Pero Ugarković iz Instituta za okeanografiju i ribarstvo rekao je da nije opasan i da ...

ULOVLJENA ZVER NA JADRANU: Ribar u okolini Šibenika uhvatio morskog psa teškog oko 500 kilograma (VIDEO)

Kurir - 10.12.2019

Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanćus griseus) i ubrzo je vraćen u more, prenosi portal Dalmacija danas. Pero Ugarković iz Instituta za okeanografiju i ribarstvo rekao je da nije opasan i da se radi o dubokomorskoj vrsti, koja se vrlo retko pojavljuje plitko.

HRVATSKI RIBARI IZ JADRANA IZVUKLI NEMAN OD 700 KILOGRAMA: Nisam se nikad susreo sa ovolikom beštijom! (VIDEO)

Kurir - 10.12.2019

Marin Šalov i Marko Šola trogirski su ribari i iskusna posada šibenskog ribarskog broda koji je negde od Blitvenice prema Rogoznici u mreže uhvatio neverovatno velikog morskog psa. Ženka morskog psa volonje bila je dugačka gotovo kao dvospratnica, a teška poput manjeg automobila.

(VIDEO) UHVAĆENA MORSKA NEMAN TEŠKA POLA TONE! Ribari kod Šibenika ostali u šoku kada su privukli mrežu!

Informer - 10.12.2019

Kod Šibenika je ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanćus griseus) i ubrzo je vraćen u more, prenosi portal Dalmacija danas.

"NIKAD NISAM VIDEO OVOLIKU BEŠTIJU" Hrvatski ribari upecali AJKULU OD POLA TONE u Jadranu (VIDEO)

Blic - 10.12.2019

Kod Šibenika je ulovljen morski pas težak više od pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexancus griseus) i ubrzo je vraćen u more, prenosi portal Dalmacija danas.

“Nisam se nikad susreo sa ovolikom beštijom”: Ajkula od pola tone uhvaćena kod Šibenika (VIDEO)

Dnevno - 10.12.2019

Kod Šibenika je ulovljen morski pas težak više od pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexancus griseus) i ubrzo je vraćen u more, prenosi portal Dalmacija danas.