TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mektić: Zaustavićemo ulaske hrvatske policije u BiH

B92 - 11.09.2019

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić ponovno je optužio hrvatsku policiju da ilegalno ulazi na teritoriju BiH Policija to, kako kaže, radi bi vratila ilegalne migrante i zapretio da će to biti sprečeno po svaku cenu.

Mektić: Hrvatska policija ilegalno ulazi u BiH da vraća migrante, sprečićemo to

N1 - 11.09.2019

Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić ponovno je optužio hrvatsku policiju da ilegalno ulazi na teritoriju BiH vraćajući ilegalne migrante i zapretio da će to biti sprečeno po svaku cenu, i po cenu konflikta.

"REAGOVAĆEMO PO CENU KONFLIKTA" Ministar bezbednosti optužio hrvatsku policiju da ilegalno ulazi u BiH

Blic - 11.09.2019

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić ponovno je optužio hrvatsku policiju da ilegalno ulazi na teritoriju BiH da bi vratila ilegalne migrante i zapretio da će to biti sprečeno po svaku cenu. – To znači da ćemo stati na našu granicu, ne damo niti jednoj stranoj vojnoj ili ...

Mektić: Zaustavićemo ulaske hrvatske policije u BiH

Tanjug - 11.09.2019

Mektić: Zaustavićemo ulaske hrvatske policije u BiH Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić ponovno je optužio hrvatsku policiju da ilegalno ulazi na teritoriju BiH da bi vratila ilegalne migrante i zapretio da će to biti sprečeno po svaku cenu.

"Zaustavićemo ulaske hrvatske policije u BiH i po cenu konflikta"

Mondo - 11.09.2019

Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić ponovno je optužio hrvatsku policiju da ilegalno ulazi na teritoriju Bosne vraćajući ilegalne migrante i zapretio da će to biti sprečeno po svaku cenu, i po cenu konflikta.