TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OGROMNE GUŽVE U CENTRU GRADA: Pucanje vodovodne cevi u Kralja Milana izazvalo potpuni kolaps u saobraćaju (FOTO)

Novosti - 23.02.2021

U ULICI kralja Milana kod Beograđanke pukla je vodovodna cev, što je izazvalo kolaps u saobraćaju u centru prestonice. Od Resavske do Londona obustavljen je saobraćaj u oba smera, što je stvorilo ogromne gužve u centru grada.

PUKLA CEV, OTVORILA SE RUPA KOD BEOGRAĐANKE: Bez vode centar grada - evo kada se očekuje otklanjanje kvara!

Novosti - 23.02.2021

U RANIM jutarnjim časovima, u Ulici kralja Milana kod broja 13, došlo je do pucanja vodovodne cevi profila 300 mm. - Brzom reakcijom dežurnih ekipa zaustavljeno je isticanje vode i smanjena je eventualna šteta.

Obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Milana zbog pucanja vodovodne cevi, građani bez vode do 16 časova

Danas - 23.02.2021

Saobraćaj u delu Ulice kralja Milana kod Beograđanke obustavljen je jutros u oba smera, zbog radova na popravci vodovodne cevi koja je pukla u toku noći pa se od velike količine izlivene vode otvorila velika rupa u asfaltu.

PRVE FOTOGRAFIJE DŽINOVSKE RUPE KOD BEOGRAĐANKE: Stigla je i TEŠKA MEHANIZACIJA (FOTO)

Espreso - 23.02.2021

Voda je isključena, te su stanovnici ove i okolnih ulica do daljeg bez vode. Tokom noći je u Ulici kralja Milana u blizini Beograđanke pukla vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu. Autobus broj 31 je propao kroz rupu.

Havarija kod “Londona” – saobraćajni kolaps u centru grada

Nova - 23.02.2021

Saobraćaj ovog jutra u Beogradu nešto je usporeniji nego inače, po svemu sudeći, jer je deo oko Slavije zatvoren zbog pucanja cevi. Rano jutros je u ulici Kralja Milana pukla vodovodna cev, gde se stvorila rupa. Da sve bude gore, u tu rupu je upao autobus gradskog prevoza.

Karambol kod Beograđanke: Otvorio se krater u koji je upao autobus FOTO/VIDEO

B92 - 23.02.2021

Beograd -- Zbog pucanja vodovodne cevi, otvorila se rupa kod Beograđanke, u koju je propao autobus. Cev profila 300 mm je, kako se navodi, pukla oko 3 sata posle ponoći i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 ...

Autobus propao u rupu kod Beograđanke, nakon što je pukla vodovodna cev: Saobraćaj izmenjen

Telegraf - 23.02.2021

Vodovodna cev pukla je oko 3 sata posle ponoći, zbog čega se otvorila velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao, javlja RTS . Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do ...

Pukla cev kod Beograđanke, autobus upao u rupu

Nova - 23.02.2021

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do Slavije, prenosi RTS .

POGLEDAJTE! OTVORILA SE RUPA USRED BEOGRADA, PROPAO AUTOBUS! Obustavljen je saobraćaj, a ovi stanovnici će biti bez ...

Mondo - 23.02.2021

Voda je isključena. Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do Slavije. Od Resavske do Londona obustavljen je saobraćaj u oba smera. Voda je isključena pa će potrošači ovih i okolnih ulica biti bez vode do otklanjanja kvara.

Otvorila se rupa kod „Beograđanke“, propao autobus

Sputnik - 23.02.2021

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do Slavije, prenosi RTS.

Pukla vodovodna cev – otvorila se rupa kod Beograđanke, propao autobus

RTS - 23.02.2021

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 ...

HAVARIJA KOD BEOGRAĐANKE: Pukla vodovodna cev, autopus propao u rupu (FOTO)

Srbija Danas - 23.02.2021

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do Slavije.

HAOS U CENTRU BEOGRADA POSLE PUCANJA VODOVODNE CEVI: Otvorila se rupa kod Beograđanke, propao autobus KURIR TELEVIZIJA

Kurir - 23.02.2021

Vodovodna cev pukla je prošle noći oko 3 sata, zbog čega se otvorila velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Stvorile su se velike gužve usled kvara. - Pukla je vodovodna cev, naše ekipe su odmah izašle na teren i ...

OGROMNA RUPA SE OTVORILA KOD BEOGRAĐANKE: Pukla velika vodovodna cev, u rupu UPAO AUTOBUS!

Espreso - 23.02.2021

Voda je isključena pa će potrošači ovih i okolnih ulica biti bez vode do otklanjanja kvara. Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao.

U rupu kod Beograđanke PROPAO AUTOBUS! Pukla vodovodna cev i napravila krater na asfaltu, od jutros izmenjena ruta za ...

Blic - 23.02.2021

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Zbog ovog kvara voda se velikom brzinom izlila po putu u ovom delu ulice.

HAOS U CENTRU BEOGRADA POSLE PUCANJA VODOVODNE CEVI: Otvorila se rupa kod Beograđanke, propao autobus 31 - gužva ...

Novosti - 23.02.2021

VODOVODNA cev pukla je prošle noći oko 3 sata, zbog čega se otvorila velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do Slavije.

POTROŠAČI BEZ VODE, LINIJE PREVOZA IZMENJENE: Pukla vodovodna cev i otvorila se rupa kod Beograđanke, propao autobus!

Republika - 23.02.2021

Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do Slavije. Od Resavske do Londona obustavljen je saobraćaj u oba smera. Voda je isključena pa će potrošači ovih i okolnih ulica biti bez vode do otklanjanja ...

HAVARIJA U CENTRU BEOGRADA! Pukla vodovodna cev i napravila KRATER, AUTOBUS UPAO U RUPU! Foto/Video

Informer - 23.02.2021

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao Zbog toga će danas autobusi 22A i 31 saobraćati izmenjeno prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena, pa će tako ...