TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veselin Vujović vraća se na klupu bivšeg prvaka Europe

Index.hr - 10.05.2021

PREMA pisanju portala Handball-Planet.com, Veselin Vujović trebao bi od sljedeće sezone ponovo voditi Vardar. Trenutni trener bivšeg prvaka Stevče Alušovski navodno sigurno odlazi, a makedonski klub treći put će dati povjerenje crnogorskom treneru.

Vujović opet na klupi Vardara!

24sata.hr - 10.05.2021

Veselin Vujović (60) vraća se na veliku rukometnu scenu. Valja se, istina, već duže vrijeme, ali sada je, valjda, sve dogovoreno. Vujo po treći put dolazi na klupu Vardara , s koje se zna već da odlaz i Stevče Alušovski , tvrdi Handball-Planet.

Veselin Vujović odlazi iz banjalučkog Borca

Avaz - 10.05.2021

Legendarni rukometaš Veselin Vujović od sljedeće sezone ponovno će voditi skopski Vardar. Vujović je trenutno trener Borca iz Banja Luke, no na kraju sezone treći put vraća se u Vardar, gdje će naslijediti Stevčea Alušovskog, javlja Handball-Planet.com.

Vujović od naredne sezone na klupi Vardara

Vijesti.me - 10.05.2021

Proslavljeni rukometni stručnjak, Veselin Vujović u narednoj sezoni biće trener Vardara. Vujović je trenutno trener banjalučkog Borca, a trenutno se njegova ekipa bori za titulu sa Izviđačem. Vujović će na klupi tima iz Skoplja naslijediti Stevča Alusovskog.