TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jovanov: histerična kampanja bila samo uvod u citiranje šefa klana ubica I koljača

Pink - 22.07.2021

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekao je da je potpuno jasno da je histerična kampanja, vođena početkom nedelje protiv objavljivanja fotografija koje dokazuju monstruozne zločine Belivukovog klana, bila samo uvod u citiranje šefa klana ...

OPTUŽENI SE MOGU BRANITI I LAŽIMA: Dušan Mašić reagovao na sraman tekst Krika

Novosti - 22.07.2021

On je podsetio da se optuženi mogu braniti na sve moguće načine, uključujući i laži. - Vreme je da se ponovo podsetimo da optuženi mogu da se brane na sve moguće načine uključujući i laganje. Tako taj sistem funkcioniše.

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA TAJKUNSKOJ OPOZICIJI: I koljači su dobri, samo kad su protiv Vučića

Kurir - 22.07.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić se oglasila posle optužbi na račun SNS i predsednika Aleksandra Vučića. "Psihopata koji pozira pored unakaženih žrtava i izjavljuje ne samo da nije ubica, već da nije ni kriminalac, kada 'samoinicijativno' krene da optužuje ljude iz SNS, tajkunskoj ...

ANA BRNABIĆ O SRAMNOM TEKSTU KRIKA: I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića?

Novosti

GLIŠIĆ O TEKSTU KRIKA O ISKAZU VELJE NEVOLJE: To je notorna laž, napadaju one koji su ih uhapsili

Novosti - 22.07.2021

- Jasno je svima da je notorna laž u pitanju, to su ljudi koji se sve vreme bave politikom, sada napadaju one koji su ih uhapsili a promovišu one koji su im bili saradnici i zaštitnici. Čak su rekli da i nikog nisu ubili, a svi smo videli dokaze - poručio je Glišić.

VLADANKA MALOVIĆ PRAVO U METU: Lepo se vidi odakle vetar duva i čiji je Velja Nevolja izvršilac!

Republika - 22.07.2021

- Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno. Ali, lepo je da se vidi ponovo odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac. P.S.