TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saobraćaj na Koridoru 10 u prekidu zbog požara na lokomotivi

N1 - 19.06.2019

Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac-Preševo, na Кoridoru 10, trenutno je u prekidu zbog požara na lokomotivi teretnog voza "Srbija Кarga". Južne vesti javljaju da je obustavljen i saobraćaj na autoputu ka Bujanovcu, a da su meštani evakuisani iz kuća u okolini incidenta.

PREKINUT SAOBRAĆAJ NA KORIDORU 10: Zapalila se lokomotiva na stanici Bujanovac

Kurir - 19.06.2019

Na lokomotivi teretnog voza "Srbija Karga" na železničkoj stanici Bujanovac izbio je požar koji je lokalizovan. U prekidu je železnički saobraćaj na deonici Bujanovac–Preševo. I putnički saobraćaj sa auto-puta od Preševa do Bujanovca je preusmeren na magistralni put zbog dima.

Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac-Preševo u prekidu zbog požara

B92 - 19.06.2019

Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac -Preševo, na Кoridoru 10, trenutno je u prekidu, zbog požara na lokomotivi teretnog voza "Srbija karga". Požar, koji je lokalizovan, dogodio se oko pola pet u železničkoj stanici Bujanovac, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.

Zapalila se lokomotiva na stanici Bujanovac, normalizovan saobraćaj

RTS - 19.06.2019

Na lokomotivi teretnog voza "Srbija Karga" na železničkoj stanici Bujanovac izbio je požar koji je ugašen. Normalizovan je železnički saobraćaj na deonici Bujanovac–Preševo, kao na auto-putu kod ...

Panika kod Bujanovca zbog eksplozije lokomotive: Policija ne da ljudima da izlaze iz kuća (VIDEO)

Telegraf - 19.06.2019

Sumnja se da se u vozu nalazio opasan teret Policija zabranjuje meštanima sela Levosoj da izlaze iz kuća zbog opasnosti širenja materija iz voza nakon što je , saznaju Bujanovačke. Prema informacijama sa lica mesta, policajci sa gas maskama ne dozvoljavaju meštanima da napuštaju ...

Železnica Bujanovac-Preševo neprohodna, zapalila se lokomotiva „Srbija Karga“

Danas - 19.06.2019

Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac – Preševo, na međunarodnom Koridoru 10, trenutno je u prekidu, zbog požara na lokomotivi teretnog voza „Srbija Karga“, koji se dogodio danas u 16.34 sati, u železničkoj stanici Bujanovac, saopštile su Železnice Srbije.

Eksplodirala lokomotiva teretnog voza kod Bujanovca: Sumnja se da prevozi opasan teret

Telegraf - 19.06.2019

U pitanju je teretni voz koji se zapalio na ulazu u Železničku stanicu Na ulazu u Železničku stanicu , kod Levosoja, oko 17.30 sati je lokomotiva teretnog voza , koji je došao iz pravca Preševa i po nezvaničnim informacijama prevozi opasan teret.

Gori lokomotiva kod Bujanovca, zatvoren auto-put

Južne Vesti - 19.06.2019

Popodne se zapalila lokomotiva kod sela Levosoja u blizini Bujanovca, a u Policijskoj upravi Vranje Južnim vestima je potvrđeno da je u toku gašenje požara i da lokomotive u teretnom vozu nisu zapaljene. Dragan Stamenković iz Policijke uprave Vranje kaže da nema povređenih te da ...

Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac- Preševo u prekidu zbog požara

Novi Magazin - 19.06.2019

Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac-Preševo, na Кoridoru 10, trenutno je u prekidu, zbog požara na lokomotivi teretnog voza "Srbija Кarga". Požar, koji je lokalizovan, dogodio se danas oko pola pet u železničkoj stanici Bujanovac, saopštila Infratsruktura železnice Srbije.

EKSPLODIRALA LOKOMOTIVA SA OTROVOM KOD BUJANOVCA! Ljudima ne dozvoljavaju da izađu napolje! DIGLA SE VELIKA PANIKA

Espreso - 19.06.2019

Građani gledaju kako se širi dim! Policija zabranjuje meštanima sela Levosoje da izlaze iz kuća zbog opasnosti širenja materija iz voza nakon što je u popodnevnim satima eksplodirala lokomotiva , saznaju Bujanovačke.

SVE STALO: Zapalio se srpski voz na Koridoru 10

Mondo - 19.06.2019

Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac – Preševo, na međunarodnom Koridoru 10, trenutno je u prekidu zbog požara na lokomotivi teretnog voza Srbijakarga. Do požara je došlo u železničkoj stanici Bujanovac, saopštile su Železnice Srbije.

Eksplodirala lokomotiva kod Bujanovca! Sumnja se na opasan teret

Srbija Danas - 19.06.2019

U pitanju je teretni voz koji se zapalio na ulazu u Železničku stanicu Na ulazu u Železničku stanicu Bujanovac, kod Levosoja, oko 17.30 sati eksplodirala je lokomotiva teretnog voza, koji je došao iz pravca Preševa i po nezvaničnim informacijama prevozi opasan teret.

Šta se nalazilo u vozu? Policija ne da ljudima da izlaze iz kuća! (VIDEO)

Srbija Danas - 19.06.2019

Policija zabranjuje meštanima sela Levosoj da izlaze iz kuća zbog opasnosti širenja materija iz voza nakon što je u popodnevnim satima eksplodirala lokomotiva, saznaju Bujanovačke. Prema informacijama sa lica mesta, policajci sa gas maskama ne dozvoljavaju meštanima da napuštaju ...

U prekidu železnički saobraćaj ka Preševu

Politika - 19.06.2019

Zbog požara na lokomotivi teretnog voza kod Bujanovca, došlo je do prekida železničkog saobraćaja na Koridoru 10, a ponovno uspostavljanje saobraćaja ka Preševu očekuje se sutra tokom prepodneva, saopštila je Infrastrukture železnice Srbije.

EKSPLODIRALA LOKOMOTIVA TERETNOG VOZA KOD BUJANOVCA: U vagonim se navodno nalazile opasne materije

Kurir - 19.06.2019

Na ulazu u Železničku stanicu Bujanovac, kod Levosoja, oko 17.30 sati eksplodirala je lokomotiva teretnog voza, koji je došao iz pravca Preševa i po nezvaničnim informacijama prevozi opasan teret. Kako nezvanično saznaju Bujanovačke, mašinovođa je navodno rekao policajcima i ...

U prekidu železnički saobraćaj ka Preševu

Tanjug - 19.06.2019

U prekidu železnički saobraćaj ka Preševu Zbog požara na lokomotivi teretnog voza kod Bujanovca, došlo je do prekida železničkog saobraćaja na Koridoru 10, a ponovno uspostavljanje saobraćaja ka Preševu očekuje se sutra tokom prepodneva, saopštila je Infrastruktura železnice ...

POŽAR NA LOKOMOTIVI TERETNOG VOZA KOD BUJANOVCA - U prekidu železnički saobraćaj ka Preševu

Pink - 19.06.2019

Zbog požara na lokomotivi teretnog voza kod Bujanovca, došlo je do prekida železničkog saobraćaja na Koridoru 10, a ponovno uspostavljanje saobraćaja ka Preševu očekuje se sutra tokom prepodneva, saopštila je Infrastrukture železnice Srbije.

ZAPALILA SE LOKOMOTIVA U prekidu železnički saobraćaj od Bujanovca ka Preševu

Blic - 19.06.2019

Zbog požara na lokomotivi teretnog voza kod Bujanovca, došlo je do prekida železničkog saobraćaja na Koridoru 10, a ponovno uspostavljanje saobraćaja ka Preševu očekuje se sutra tokom prepodneva, saopštila je Infrastrukture železnice Srbije.