TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„UŽASNUTI SU...“: Britanski analitičar otkrio šta je uplašilo ukrajinske vojnike u oblasti Harkov

Novosti - 24.06.2024

„Ukrajinci su užasnuti ruskom upotrebom novih bombi FAB-3000, koje su testirane u oblasti Lipeca (region Harkov)“, rekao je on. Kako navodi Merkuris, Rusija je poboljšala performanse svojih visokoeksplozivnih bombi, što će im omogućiti da izvode udare sa većom preciznošću.

Pakao! Putin se sprema za ovo?! Hitno obraćanje iz EU, cela planeta pred stravičnim širenjem rata!

Informer - 24.06.2024

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj optužio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina da se "sprema na dug rat" i upozorio na mogućnost širenja sukoba na Bliskom istoku na Liban, nakon što je libanski Hezbolah, koji podržava Iran, zapretio napadom na Kipar.

Trese se Vašington! Ambasador Rusije grmi: Amerika će odgovarati za ovaj stravičan napad!

Informer - 24.06.2024

Administracija Vašingtona podržava Kijev u vršenju zločina, između ostalog u izvođenju napada na civile, izjavio je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov, komentarišući reakcije američkih vlasti na napad raketama "atakams" na civile u Sevastopolju.

Globalna uzbuna! Ovo Putin pokreće u septembru?! Američki oficir priznao: Uspeo je, nismo shvatili šta radi...

Informer - 24.06.2024

Ruski predsednik Vladimir Putin ne preduzima ishitrene akcije u Ukrajini, čime je uspeo da značajno iscrpi ukrajinske oružane snage, izjavio je penzionisani pukovnik američke vojske Daglas Mekgregor u intervjuu za podkast „Deep Dive“.

Katastrofa! Oglasio se šef ukrajinskih špijuna, ovo se upravo dešava na frontu: Još mesec dana...

Informer - 24.06.2024

Šef glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov priznao je da je situacija na frontu za ukrajinske snage veoma teška. - Loša vest je da je situacija prilično složena. Tako će ostati barem još mesec dana i neće postati lakša - izjavio je Budanov u ...

(VIDEO) Rusi čiste put ka Harkovu! Razaranje kakvo se ne pamti: Najmoćniji FAB-ovi zbrisali naselje sa lica zemlje!

Informer - 24.06.2024

Treći put u kratkom vremenskom periodu, Oružane snage Ruske Federacije upotrebile su monstruoznu avionsku bombu FAB-3000 M-54 protiv položaja Ukrajinske vojske. Kratak snimak snažne eksplozije, objavljen na vojnom Telegram kanalu Fighterbomber, pokazuje razornu moć ovog oružja.

"Užasnuti su...": Rusima ovo omogućava precizne udare

B92 - 24.06.2024

Ukrajinski vojnici u oblasti Harkova uplašeni su zbog upotrebe novih ruskih avionskih bombi FAB-3000, rekao je britanski analitičar Aleksandar Merkuris na svom Jutjub blogu, prenose RIA novosti. "Ukrajinci su užasnuti ruskom upotrebom novih bombi FAB-3000, koje su testirane u ...