TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tragedija u Čenti: Žena nastradala u sudaru automobila i kamiona

BKTV - 16.05.2018

Tragedija Jedna osoba je poginula, dok su dve povređene u sudaru kamiona i automobila koji se dogodio oko 14 časova u Čenti. U teškoj nesreći je nastradala žena (30), koja je bila suvozač u automobilu marke "Fiat" beogradskih tablica.

SUDARILI SE KAMION I AUTO KOD ČENTE: Žena poginula, muškarac i dete povređeni

Kurir - 16.05.2018

U Čenti je oko 16 časova desila saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena starosti oko 30 godina. Kako nezvanično saznajemo, sudarili su se kamion i putničko vozilo u kome je bila stradala žena, muškarac (46) i dvogodišnje dete.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U ČENTI: Sudar kamiona i automobila, ima mrtvih

Espreso - 16.05.2018

Saobraćaj je obustavljen zbog uviđaja na ovoj deonici Zrenjaninskog puta foto: Dragan Udovičić, Ilustracija Jedna osoba je poginula , a dve su povređene u sudaru kamiona i automobila u Čenti, javlja Informer. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

UŽASNA NESREĆA U ČENTI! U sudaru automobila i kamiona POGINULA ŽENA!

Informer - 16.05.2018

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u sudaru kamiona i automobila u Čenti Nesreća se dogodila oko 14h. Poginula je 30-godišnja žena koja je bila suvozač u automobilu marke Fiat beogradskih tablica. Povređeni su 46-godisnji vozač automobila i dvogodišnje dete.

Težak udes u Čenti: Poginula žena!

Mondo - 16.05.2018

Iako podaci MUP-a kažu da je broj saobraćajnih nesreća znatno manji u odnosu na prošlu godinu, i dalje ne prođe ni dan, a da neko ne pogine ili bude povređen na putevima u Srbiji. saobraćajnoj nesreći na putu Čenta - Zrenjanin poginula je žena stara 30 godina, muškarac (36) koji ...

Tragedija u Čenti: u saobraćajnoj nesreći pogunula žena (30), povređeno dete (2)

Pink - 16.05.2018

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u sudaru kamiona i automobila u Čenti. Nesreća se dogodila oko 14h. Poginula je 30-godišnja žena koja je bila suvozač u automobilu marke Fiat beogradskih tablica. Povređeni su 46-godišnji vozač automobila i dvogodišnje dete.

Saobraćajna nesreća u Čenti: U sudaru automobila i kamiona poginula žena, dete (2) POVREĐENO

Srbija Danas - 16.05.2018

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u sudaru kamiona i automobila u Čenti. Nesreća se dogodila oko 14h. Poginula je 30-godišnja žena koja je bila suvozač u automobilu marke Fiat beogradskih tablica. Povređeni su 46-godisnji vozač automobila i dvogodišnje dete.

TEŠKA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU Žena poginula u sudaru kamiona i automobila, povređeno dete

Blic - 16.05.2018

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u sudaru kamiona i automobila u Čenti koji se dogodio oko 14 sati. U užasnoj nesreći poginula je 30-godišnja žena koja je bila suvozač u automobilu marke "Fiat" beogradskih tablica.