TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NE BIRAM SREDSTVO DA SE POPNEM GDE SAM NEKADA BIO: Ivan otkrio da li je LJUBOMORAN na Šumadinca, pa poručio OVO! ...

Pink - 12.09.2019

I Zoki je izneo mišljenje o njihovom odnosu. Pevač Ivan Gavrilović je dobio pitanje vezano za Zorana Šumadinca . Naime, jednog gledaoca je zanimalo da li je pevač ljubomoran na Šumadinca, a Ivan je ustao da odgovori.

Zoran Šumadinac VARA DEVOJKU, ali i ona NJEGA: A tek da čujete kakav odnos ima sa BIVŠOM ŽENOM!

Puls online - 11.09.2019

Zoki Šumadinac je i te kako privukao pažnju domaće javnosti, najpre duetom sa Carom Mimi "Magija", zatim samostalnom pesmom "Autotjun", a sada i učešćem u rijalitiju "Zadruga 3". Međutim, koliko god njegova pojava pred kamerama često ume da bude neobična, to nije ništa u ...

JAVILA SE BIVŠA ŽENA ZOKIJA ŠUMADINCA: On je me doveo do PROSJAČKOG ŠTAPA! (VIDEO)

Espreso - 11.09.2019

Zokiju je bilo vrlo neprijatno zbog ovog Tokom emisije radija "Amnezija" u program se uključila i bivša supruga astrologa Zorana Šumadinca čiji je glas simulirao Bane Čolak. Ona je zadrugare zabavila onim što je ispričala, samo je Zoki crveneo.

NEVIĐENI BLAM ZOKIJA ŠUMADINCA: Javila se njegova žena, a od onoga što je rekla NIJE MU BILO DOBRO (VIDEO)

Srbija Danas - 11.09.2019

Tokom emisije radija "Amnezija" u program se uključila i bivša supruga astrologa Zorana Šumadinca čiji je glas simulirao Bane Čolak. Ona je zadrugare zabavila onim što je ispričala, samo je Zoki crveneo. Ispričala je škakljive stvari koje on do sada nije pominjao, pa mu je bilo ...

Hit na društvenim mrežama! Zoki Šumadinac kao Hitler!

Svet Plus - 11.09.2019

Hit na društvenim mrežama! Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Zoki Šumadinac kao Hitler! Neko je primetio sličnost pa se našalio ali sličnost zaista postoji, iako Firer na ovoj fotografiji dete i ima samo četiri godine.

ZOKI ŠUMADINAC NA PREKRETNICI: Rešio da PROMENI sve! U pomoć mu pritekao OVAJ zadrugar! (VIDEO)

Srbija Danas - 10.09.2019

Zadrugar Vladimir Adžić ušao je u "Zadrugu 3" kao personalni trener koji ima cilj da se predstavi u što boljem svetlu i pokaže javnosti da bez konflikta, svađa i ljubavnih afera može da se istakne i potrudi se da bude dobar primer mlađim generacijama.

(HIT VIDEO) ZADRUGARI SE ZACENILI OD SMEHA! Ono kad Zoki Šumadinac počne da priča viceve!

Informer - 10.09.2019

Zadrugari su posle burne noći iskoristili svoje slobodno vreme kako bi se odmorili i pripremili za predstojeća dešavanja u Zadruzi, a svako je odabrao svoj kutak i način na koji će sebi priuštiti dobru zabavu. Zoki Šumadinac sedeo je ispred paba sa pojedinim ukućanima, a onda je ...

Pokazao koliko je duhovit! Zadrugari plakali od smeha slušajući Zokija Šumadinca DOK PRIČA VICEVE! (VIDEO)

Pink - 10.09.2019

Oduševio ih je! Zadrugari su posle burne noći iskoristili svoje slobodno vreme kako bi se odmorili i pripremili za predstojeća dešavanja u Zadruzi , a svako je odabrao svoj kutak i način na koji će sebi priuštiti dobru zabavu.

Zoki Šumadinac: Biram Kiju pre nego Lunu, previsoka je (VIDEO)

Telegraf - 10.09.2019

Pogledajte šta smo vam pripremili u novoj epizodi Backstage-a javnost je upoznala zahvaljujući hitu "Autotjun ", a onda su mu se otvorila i brojna vrata. Nedavno je ušao i u , a pred sam ulazak otkrio nam je ko će kuvati "kafidžonku", na koju zadrugarku je bacio oko, ali i s kim ...

ISTRČAO SA SASTANKA U SUZAMA! Neutešni Zoki Šumadinac pobegao u pab, OVO je razlog njegove TUGE! VIDEO

Puls online - 10.09.2019

Zoki Šumadinac istrčao je sa sastanka koji je Veliki šef organizovao povodom izbora osobe koja je ostavila najjači utisak na zadrugare od useljenja u Belu kuću. Zoki je potišten od juče, jer mu nedostaje njegov sin i često ga pominje.