TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dnevni horoskop za 13. jun 2019. Device čeka razočaranje, Blizanci prave veliku grešku

Srbija24 - 13.06.2019

Ovan Ljubav: Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Posao: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Ovnu savetujemo uzdržavanje od poroka, a ovom znaku da otvori svoje srce za ljubav

Telegraf - 13.06.2019

Ko god misli da je broj 13 baksuzan broj danas će biti razuveren Nije petak 13. što je odlično, ali ovog četvrtka samo oni koji prizivaju nesreću će j ei doživeti - poručuje . OVAN POSAO: Okrenite se novim poslovnim dogovorima i nemojte se previše oslanjati na stare.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. JUN: BIKOVI troše mnogo novca, DEVICAMA pozitivne promene u karijeri

Informer - 13.06.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Bićete vrlo agresivni u pokušaju da dobijete ono što želite. POSAO: Zbog vaše ambicije mogli biste doći u sukob s nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUN: Bika muči tenzija na poslu, Devica uživa u svojoj slobodi i ne želi da se obaveže

Telegraf - 12.06.2019

Sve u životu dešava se sa razlogom, zato nemojte da se ljutite zbog neke nepravde koja vam je naneta već je oprostite Kada nam zvezde namene nešto, onda će se one potruditi da to i dobijemo, poručuje . OVAN POSAO: Moguće je da je ste došli do promena koje ste želeli i potom ...

HOROSKOP ZA SREDU 12. JUN: OVNOVI se danas svađaju, BLIZANCI imaju nepredvidive troškove

Informer - 12.06.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Nemiran kućni život, moguće svađe u kući i porodici. POSAO: Veći obim posla i mnoštvo problema će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Infekcije i povrede.

Dnevni horoskop za 12. jun 2019. Strelčevi, partner vam vešto izmiče

Srbija24 - 12.06.2019

Ovan Ljubav: U određenim momentima delujete zagonetno i provokativno na voljenu osobu, na takav način prikrivate svoju unutrašnju nesigurnost. Posao: Zaneti ste idejom o poslovno-finansijskom dobitku. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih ...

Dnevni horoskop za 11.06.

Lepota i Zdravlje - 11.06.2019

Ovan Ljubav: Prati Vas loš dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu, umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog »usijanja«. Posao: Novi događaji se komplikuju mimo Vaše volje. Potrebno je da tačno procenite, do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve.