TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

'TO, ĆANO, SRBENDO!' Društvene mreže se usijale zbog pevačicnog urnebesnog snimka - NATEGLA RAKIJU, pa zapevala! (FOTO)

Pink - 29.09.2022

Hit! Folk pevačica Stanojka Mitrović , poznatija kao Ćana , jednim potezom oduševila je sve na društvenim mrežama. Naime, na društvenoj mreži TikTok kruži snimak sa svadbe na kojoj je Ćana pevala i u jednom trenutku na vrhuncu zabave i provoda nazdravila i to iz čuture.

Srbi oduševljeni zbog Ćaninog poteza na svadbi, pevačica usred nastupa potegla iz čuture: "To, Srbendo"

Telegraf - 28.09.2022

Pevačica Stojanka Bodiroža poznatija kao Ćana dobila je epitet "kraljice" srpskih svadbi, a najnovijim potezom opet je uspela da oduševi Srbe i dokaže da je neprikosnovena, makar kada je atmosfera na slavljima ispod šatora u pitanju.

TO, ĆANO, SRBENDO! Pevačica uzela ČUTURU na svadbi i potegla RAKIJU! Usijale se mreže zbog urnebesnog snimka ...

Kurir - 29.09.2022

Folk pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana , jednim potezom oduševila je sve na društvenim mrežama. Naime, na društvenoj mreži Tiktok kruži snimak sa svadbe na kojoj je Ćana pevala i u jednom trenutku na vrhuncu zabave i provoda nazdravila i to iz čuture.

MALO PEVA, MALO POTEŽE RAKIJU IZ ČUTURE! Ćana napravila haos na SVADBI! Gore mreže - "To SRBENDO" (FOTO)

Mondo - 29.09.2022

Pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, jednim potezom oduševila je sve na društvenim mrežama. Na Tiktok-u kruži snimak sa svadbe na kojoj je Ćana pevala i u jednom trenutku na vrhuncu zabave i provoda nazdravila i to iz čuture.