TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GOREĆEŠ U PAKLU, ZLA BABO: Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj zagrmeo zbog dolaska Madlen Olbrajt u Prištinu!

Kurir - 12.06.2019

Olbrajtovu i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona dočekala je predsednica tzv. države Kosovo Atifete Jahjaga. Madlen Olbrajt je bila jedna od najvećih zagovornica bombardovanja Srbije i otcepljenja južne pokrajine od matice.

Otkrivena bista Medlin Olbrajt u Prištini

N1 - 12.06.2019

U okviru obeležavanja 20. godišnjice ulaska NATO trupa na Kosovu, organizovana je šetnja visokih međunarodnih zvaničnika i lidera Kosova od trga "Skenderbeg" do trga "Olbrajt", gde je i otkrivena bista bivše američke sekretarke.

GOREĆEŠ U PAKLU, ZLA BABO! Srpski košarkaš besan zbog otkrivanja statue Medlin Olbrajt u Prištini!

Espreso - 12.06.2019

Kešelj je bio besan Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj , na dan obeležavanja 20. godišnjice ulaska NATO trupa na teritoriju KiM, podelio je na Tviteru fotografiju nekadašnje generalne sekretarke SAD, Medlin Olbrajt uz oštru poruku koju joj je uputio.

(HIT FOTO) SMEJE IM SE CEO SVET! Šiptari napravili bistu Medlin Olbrajt, a umesto nje - TITO!

Informer - 12.06.2019

Nekadašnja državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt zajedno sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom, doputovala je danas u Prištinu povodom proslave 20 godina od ulaska NATO snaga na Kosovo i Metohiju. Šiptari su Olbrajrovu i Klintona dočekali uz najveće počasti, ali im se ...

Otkrivena bista Medlin Olbrajt u Prištini (VIDEO)

Telegraf - 12.06.2019

Ceremoniji su prisustvovali predstavnici privremenih vlasti u Prištini, a Hašim Tači obratio se građanima pre otkrivanja i još jednom zahvalio Olbrajtovoj na svemu što je učinila Na manifestaciji obeležavanja , na svečanoj ceremoniji otkrivena je bista nekadašnje generalne ...

PRETRG’O SE RAMUŠ: Od Tačija orden, a od Haradinaja marka i to poštanska?! Pogledajte taj kiseli izraz lica Medlin ...

Kurir - 12.06.2019

Ramuš Haradinaj je ako ništa drugo veoma ekonomičan, ali Medlin Olbrajt je sudeći po izrazu lica očekivala mnogo bolji poklon! Naime, tzv. premijer Haradinaj je u znak zahvalnosti Olbrajtovoj poklonio poštansku marku sa njenim likom, ali američka mentorka, sudeći barem po ...

"Zločinac se uvek vraća na mesto zločina, gorećeš u paklu, zla babo": Kešelj uputio oštru poruku Olbrajtovoj

Telegraf - 12.06.2019

Madlen Olbrajt, koja je 1999. godine obavljala funkciju generalne sekretarke SAD, smatra se jednom od glavnih zagovornika NATO agresije na tadašnju SR Jugoslaviju Košarkaš , na dan obeležavanja , podelio je na Tviteru fotografiju nekadašnje generalne sekretarke SAD, uz oštru ...

DECOUBICA I SEJAČ SMRTI: O tome koliki je monstrum Olbrajtova dobro govori OVAJ snimak! (VIDEO)

Srbija Danas - 12.06.2019

Ako pogledamo karijeru Medlin Olbrajt veoma lako ćemo uočiti rezultate njenog delovanja koji više liče na delo nekog advokata iz pakla nego visoko pozicionirane osobe u administraciji zemlje sa najrazvijenijom demokratijom, ili se barem tako predstavlja, Amerike.

Tači odlikovao Medlin Olbrajt

RTS - 12.06.2019

U Prištini se obeležava 20 godina od ulaska NATO snaga u južnu srpsku pokrajinu. Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači zahvalio je bivšoj američkoj državnoj sekretarki Medlin Olbrajt na "nesebičnom doprinosu" i odlikovao je Ordenom ...

Albanci hteli da ukažu čast Olbrajtovoj, sad im se ceo svet smeje: O ovom detalju biste bivše državne sekretarke SAD ...

Telegraf - 12.06.2019

Bista bivše državne sekretarke SAD bi trebalo da bude otkrivena posle centralne manifestacije pod nazivom „Za našu slobodu“, koja se održava na glavnom trgu u Prištini, prenose mediji Članici nekadašnje administracije SAD, , koja se nalazi u Prištini na , Albanci su odlučili da ...

"OSEĆAM SE KAO U SVOJOJ KUĆI" Tači odlikovao Medlin Olbrajt, Veselji se zahvaljivao

Blic - 12.06.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači zahvalio he danas bivšoj američkoj državnoj sekretarki Medlin Olbrajt na "nesebičnom doprinosu" i odlikovao je Ordenom slobode. - Ova godišnjica je nada i direktno je povezana s vašim ličnim doprinosom.

Tači odlikovao Medlin Olbrajt ordenom slobode, Veselji se zahvalio

Tanjug - 12.06.2019

Tači odlikovao Medlin Olbrajt ordenom slobode, Veselji se zahvalio Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači zahvalio he danas bivšoj američkoj državnoj sekretarki Medlin Olbrajt na "nesebičnom doprinosu" i odlikovao je Ordenom slobode.

20 GODINA OD AGRESIJE: Srpska tragedija koja Zapad nije interesovala

Novosti - 12.06.2019

Svedočanstvo reportera "Novosti" koji je u Prištini bio svedok progona Srba i haosa i bezakonja koje je usledilo odmah posle ulaska KFORA na Kosovo Igrom sudbine bio sam na licu mesta, na Kosovu, kao svedok događaja za koje tada, sredinom juna 1999. niko nije želeo da zna.

HIT! OLBRAJTOVA PLJUNUTI TITO: Pogledajte bistu bivše američke državne sekretarke, pa prosudite sami na koga liči! ...

Kurir - 12.06.2019

Nekadašnji američki predsednik Bil Klinton i nekašnja državna sekretarka SAD, Medlin Olbrajt, doputovali su u utorak u Prištinu, a oni će danas prisustvovati obeležavanju 20. godišnjice od ulaska NATO snaga na teritoriju KiM.

Olbrajt: Kosovo je nezavisna država i zaslužuje da je svi priznaju

Novi Magazin - 12.06.2019

Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas u Prištini da je Kosovo nezavisna država i da zaslužuje da je svi priznaju. Ona od juče boravi na Kosovu u okviru obeležavanja 20 godina od ulaska međunarodnih mirovnih snaga, a predsednik Kosova Hašim Tači joj ...

Bili su najveći zagovornici bombardovanja, a sada ih je Tači nagradio ordenom: Olbrajtova i Klark slave u Prištini ...

Telegraf - 12.06.2019

Sjedinjene Države su učinile pravu stvar kada su pružile pomoć ljudima na Kosovu - poručila je nekadašnja američka državna sekretarka Predsednik privremenih prištinskih institucija u poslednja dva dana nagradio je "Ordenom slobode" najveće zagovornike bombardovanja SR ...

Od Tačija orden, a od Haradinaja marka i to poštanska? Pogledajte taj kiseli izraz lica Medlin Olbrajt (FOTO)

Srbija24 - 12.06.2019

Ramuš Haradinaj je ako ništa drugo veoma ekonomičan, ali Medlin Olbrajt je sudeći po izrazu lica očekivala mnogo bolji poklon! Naime, tzv. premijer Haradinaj je u znak zahvalnosti Olbrajtovoj poklonio poštansku marku sa njenim likom, ali američka mentorka, sudeći barem po ...

BRUTALNA PROZIVKA: Marko Kešelj POSLAo poruku Medlin Olbrajt (FOTO)

Srbija Danas - 12.06.2019

Košarkaš Marko Kešelj, na dan obeležavanja 20. godišnjice ulaska NATO trupa na teritoriju KiM, podelio je na Tviteru fotografiju nekadašnje generalne sekretarke SAD, Medlin Olbrajt uz brutalnu poruku koju joj je uputio. - Zločinac se uvek vraća na mesto zločina.

Albanci hteli da ukažu čast Olbrajtovoj, sad im se ceo svet smeje: O ovom detalju svi pričaju (FOTO)

Srbija24 - 12.06.2019

Članici nekadašnje administracije SAD, Medlin Olbrajt, koja se nalazi u Prištini na 20. godišnjici od ulaska NATO snaga, Albanci su odlučili da iskažu posebnu čast time što će danas otkriti spomenik koji je podignut njoj u čast.

Kite se na "BALU VAMPIRA": Medlin Olbrajt odlikovana!

Srbija Danas - 12.06.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači zahvalio se danas bivšoj američkoj državnoj sekretarki Medlin Olbrajt na "nesebičnom doprinosu" i odlikovao je Ordenom slobode. - Ova godišnjica je nada i direktno je povezana s vašim ličnim doprinosom.

MEDLIN OLBRAJT JE PLJUNUTI TITO! Svi pričaju o njenoj BISITI u Prištini, pogledajte i uverite se zašto (FOTO)

Espreso - 12.06.2019

Na koga vam liči? Nekadašnji američki predsednik Bil Klinton i nekašnja državna sekretarka SAD, Medlin Olbrajt, doputovali su u utorak u Prištinu, a oni će danas prisustvovati obeležavanju 20. godišnjice od ulaska NATO snaga na teritoriju KiM.

Tači odlikovao Medlin Olbrajt i Veslija Klarka

N1 - 12.06.2019

Predsednik Kosova Hašim Tači odlikovao je američku državnu sekretarku u administraciji Bila Klintona - Medlin Olbrajt, Ordenom slobode i američkog generala Veslija Klarka, koji je komandovao NATO snagama tokom rata na Kosovu i bombardovanja SR Jugoslavije.

Poljupci i zagrljaji na dočeku Madlen Olbrajt u Prištini: Došla na proslavu ulaska NATO na Kosovo (FOTO)

Telegraf - 11.06.2019

Nju je uz zagrljaje i poljupce, srdačno dočekala Jahjaga Bivša predsednica tzv. države , koja je pozdravila i na Kosovo susrela sa bivšom sekretarkom SAD-a, , koja je istim povodom tu. Olbrajtova je došla u posetu Kosovu, gde se obeležava 20 godina ulaska NATO-a u južnu srpsku ...

Otkrivena bista Medlin Olbrajt u Prištini

Danas - 12.06.2019

U okviru obeležavanja 20. godišnjice ulaska NATO trupa na Kosovu, organizovana je šetnja visokih međunarodnih zvaničnika i lidera Kosova od trga „Skenderbeg“ do trga „Olbrajt“, gde je i otkrivena bista bivše američke sekretarke.

Srpski košarkaš besan zbog otkrivanja statue Medlin Olbrajt u Prištini

Srbija24 - 12.06.2019

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj, na dan obeležavanja 20. godišnjice ulaska NATO trupa na teritoriju KiM, podelio je na Tviteru fotografiju nekadašnje generalne sekretarke SAD, Medlin Olbrajt uz oštru poruku koju joj je uputio. – Zločinac se uvek vraća na mesto zločina.

Tači odlikovao Medlin Olbrajt: Dali ste nam dostojanstvo FOTO

B92 - 12.06.2019

Kosovski predsednik Hašim Tači odlikovao bivšu američku državnu sekretarku Medlin Olbrajt, koja je ranije stigla u Prištinu, Ordenom slobode. "Ova godišnjica je nada i direktno je povezana s vašim ličnim doprinosom.

SVET SE SMEJE ALBANCIMA: Napravili bistu Medlin Olbrajt, a umesto nje - TITO! POGLEDAJTE SAMI (FOTO)

Srbija Danas - 12.06.2019

Nekadašnji američki predsednik Bil Klinton i nekašnja državna sekretarka SAD, Medlin Olbrajt, doputovali su u utorak u Prištinu, a oni će danas prisustvovati obeležavanju 20. godišnjice od ulaska NATO snaga na teritoriju KiM.

KOSOVO JE NEZAVISNO, URADILI SMO PRAVU STVAR! Medlin Olbrajt je NAJSTRAŠNIJE izvređala Srbe i Srbiju iz Prištine

Espreso - 12.06.2019

Sve je rekla... Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je u Prištini da je Kosovo nezavisna država i da zaslužuje da je svi priznaju. Ona od juče boravi na Kosovu u okviru obeležavanja 20 godina od ulaska medjunarodnih mirovnih snaga, a predsednik Kosova Hašim ...

MADLEN SLETELA U PRIŠTINU! Olbrajtova stigla na BAL NAKAZA, dočekali je SKANDALOZNOM PORUKOM (FOTO)

Srbija Danas - 12.06.2019

Bivša predsednica tzv. države Kosovo Atifete Jahjaga, koja je pozdravila i dolazak bivšeg predsednika SAD, Bila Klintona, na Kosovo susrela sa bivšom sekretarkom SAD-a, Madlen Olbrajt, koja je istim povodom tu.

BAL LUDAKA U PRIŠTINI: Tači odlikovao Medlin Olbrajt ordenom slobode, Veselji se zahvalio!

Pink - 12.06.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači zahvalio se bivšoj američkoj državnoj sekretarki Medlin Olbrajt na "nesebičnom doprinosu" i odlikovao je Ordenom slobode. - Ova godišnjica je nada i direktno je povezana s vašim ličnim doprinosom.

Olbrajtova liči na Tita: Pogledajte bistu bivše američke državne sekretarke, pa prosudite sami koliko liče (FOTO)

Srbija24 - 12.06.2019

Nekadašnji američki predsednik Bil Klinton i nekašnja državna sekretarka SAD, Medlin Olbrajt, doputovali su u utorak u Prištinu, a oni će danas prisustvovati obeležavanju 20. godišnjice od ulaska NATO snaga na teritoriju KiM.

Medlin Olbrajt: Kosovo zaslužuje da ga svi priznaju

Mondo - 12.06.2019

Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas u Prištini da je Kosovo nezavisna država i da zaslužuje da je svi priznaju. Ona od juče boravi na Kosovu u okviru obeležavanja 20 godina od ulaska ulaska trupa zapadne alijanse na teritoriju južne srpske ...

„DALI STE NAM DOSTOJANSTVO I IDENTITET“: Tači odlikovao Olbrajtovu ordenom slobode (VIDEO)

Novosti - 12.06.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači zahvalio se bivšoj američkoj državnoj sekretarki Medlin Olbrajt na "nesebičnom doprinosu" i odlikovao je Ordenom slobode Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači zahvalio se bivšoj američkoj državnoj ...

SVET SE SMEJE ALBANCIMA: Napravili bistu Medlin Olbrajt, a umesto nje - Tito!

Novosti - 12.06.2019

Olbrajtovu je u utorak na aerodromu na Kosovu sačekala Atifete Jahjaga Nekadašnji američki predsednik Bil Klinton i nekašnja državna sekretarka SAD, Medlin Olbrajt, doputovali su u utorak u Prištinu, a oni će danas prisustvovati obeležavanju 20.

TAČI OKITIO OLBRAJTOVU: Srbomrziteljka Medlin primila orden od svog ljubimca Hašima pa poručila da se u Prištini oseća ...

Kurir - 12.06.2019

Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas u Prištini da je Kosovo nezavisna država i da zaslužuje da je svi priznaju. Ona od juče boravi na Kosovu u okviru obeležavanja 20 godina od ulaska međunarodnih mirovnih snaga, a predsednik Kosova Hašim Tači joj ...

Olbrajt: Kosovo je nezavisna zemlja i zaslužuje da bude priznata od svih

Danas - 12.06.2019

Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas u Prištini da je Kosovo nezavisna država i da zaslužuje da je svi priznaju. Ona od juče boravi na Kosovu u okviru obeležavanja 20 godina od ulaska međunarodnih mirovnih snaga, a predsednik Kosova Hašim Tači joj ...

POVRATAK NA MESTO ZLOČINA: Medlin Olbrajt stigla na Kosovo, od Tačija dobila specijalan poklon

Dnevno - 12.06.2019

Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas u Prištini da je Kosovo nezavisna država i da zaslužuje da je svi priznaju. Ona od juče boravi na Kosovu u okviru obeležavanja 20 godina od ulaska međunarodnih mirovnih snaga, a predsednik Kosova Hašim Tači joj ...

Medlin Olbrajt uživa na Kosovu: Kosovo je nezavisna zemlja i zaslužuje da bude priznata

Srbija24 - 12.06.2019

Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas u Prištini da je Kosovo nezavisna država i da zaslužuje da je svi priznaju. Ona od juče boravi na Kosovu u okviru obeležavanja 20 godina od ulaska međunarodnih mirovnih snaga, a predsednik Kosova Hašim Tači joj ...