TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jana na poklon dobila stan vredan 500.000 evra! Luksuzno naselje, 200 kvadrata!

Svet Plus - 24.06.2024

Jana na poklon dobila stan vredan 500.000 evra! Nalazi se u luksuznom naselju i ima 200 kvadrata, a detalji su zapanjujući. Pevačica poseduje nekretnine u vrednosti od preko tri miliona evra! Pevačica narodne muzike, Jana Todorović, postala je vlasnica stana vrednog pola miliona ...

NAŠA PEVAČICA DOBILA LUKSUZNI STAN OD MOĆNOG SVEKRA Ima milione evra u nekretninama: Pliva u parama, a evo šta sve ...

Blic - 24.06.2024

Pevačica Jana Todorović navodno je kupila još jedan stan u elitnom delu Beograda, koji košta čak 500.000 evra. - U pitanju je možda i najekskluzivija zgrada u celom naselju. To su stanovi koji su dupleks, a neki su čak i tripleks, zapravo sve je u kaskadama.

SVEKAR JOJ KUPIO CELI SPRAT U KULI BEOGRAD ZA 5 MILIONA €: Jani malo 3 stana, pazarila TRIPLEKS u Beogradu na vodi za ...

Kurir - 24.06.2024

Pevačica Jana Todorović pored velike kuće u Jajincima,gde živi, navodno je pazarila još jednu nekretninu u Beogradu. U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi.

Još jedna nekretnina na njeno ime: Jana Todorović dobila celi sprat u Kuli Beograd u vrednosti od 5 miliona evra! I to ...

Pink - 24.06.2024

Ima se, može se! Pevačica Jana Todorović pored velike kuće u Jajincima,gde živi, navodno je pazarila još jednu nekretninu u Beogradu. U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi. Foto: Pink.rs/N.

CEO SPRAT U KULI BEOGRAD JOJ NIJE DOVOLJAN: Jana pored TRI STANA pazarila i TRIPLEKS - od cene će vam se ZAVRTETI U ...

Republika - 24.06.2024

Pevačica Jana Todorović pored velike kuće u Jajincima, gde živi, navodno je pazarila još jednu nekretninu u Beogradu. U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi .

Jana na poklon dobila stan od 500.000€! Nalazi se u luksuznom naselju, ima 200 kvadrata a od detalja staje dah

Telegraf - 24.06.2024

Pevačica narodne muzike, Jana Todorović , pored velike kuće u Jajincima, gde živi, navodno je postala vlasnica još jedne nekretninu u Beogradu. U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi.

PEVAČICA KUPILA STAN OD 500.000 EVRA Ima svoj dvorac i MILIONE u nekretninama, a evo šta joj je svekar nedavno poklonio

Puls online - 24.06.2024

Pevačica Jana Todorović kupila je navodno stan u luksuznom delu koji košta čak 500.000 evra. - U pitanju je možda i najekskluzivija zgrada u celom naselju. To su stanovi koji su dupleks, a neki su čak i tripleks, zapravo sve je u kaskadama.

POČASTILA SE još jednom milionskom nekretninom: Pevačica iskreširala POLA MILIONA za ovaj luksuzni dupleks

Srbija Danas - 24.06.2024

Ulaziće na poseban ulaz i na raspolaganju će imati spa-centar, bazen, teretanu, nekoliko restorana. Jana Todorović navodno je pazarila još jednu nekretninu u Beogradu. U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi.