TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nesloga u Minhenu, neka se čuva i Barsa

Sportske.net - 26.03.2020

Da li je vreme za smenu generacije na Alijanc areni? Nakon Davida Alabe, ni Manuel Nojer ne može da se dogovori sa upravom Bajern Minhena i sve je dalje od potpisa novog ugovora. Ugledni Bild otkriva da problemi i neslaganje između Nojera i Bajerna nije finansijske prirode, već ...

Bajern i Nojer imaju ozbiljan problem - agent napustio sastanak posle nekoliko minuta

Mozzart Sport - 25.03.2020

Pregovori Bajerna i Manuela Nojera oko novog ugovora, izgleda, ne teku baš glatko . Tomas Krot , čovek koji zastupa interese jednog od najboljih golmana Evrope, bio je tokom jučerašnjeg dana u prostorijama minhenskog kluba u Zebener štrase.

BAJERN OSTAJE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: Nema dogovora o novom ugovoru!

Srbija Danas - 25.03.2020

Nemački golman Manuel Nojer ne uspeva da dogovori novi ugovor sa minhenskim Bajernom i postoji mogućnost da po isteku sadašnjeg, na kraju sledeće sezone, napusti Alijanc arenu. Kako javlja prestižni Bild, Bavarci su Nojeru ponudili produžetak saradnje samo do 2022.

Bajern u ljeto ostaje bez važne karike u timu!?

Avaz - 25.03.2020

Golman Manuel Nojer (Neuer) nikako ne uspijeva da dogovori novi ugovor sa minhenskim Bajernom tako da postoji mogućnost da, po isteku važećeg na kraju sljedeće sezone, napusti Alijanc arenu. Kako piše "Bild", Bavarci su Nojeru ponudili produžetak saradnje samo do 2022.

Nojer se nije dogovorio sa Bajernom

B92 - 25.03.2020

Nemački golman Manuel Nojer nije uspeo da dogovori produžetak saradnje sa Bajernom iz Mihnena. Čuvar mreže iz Gelzenkirhena nije prihvatio novi ugovor, koji mu je Bajern ponudio do 2022. godine. To je još dodatnih godinu dana na postojeći ugovor.

Nema dogovora Bajerna i Nojera!

Sportske.net - 25.03.2020

Nojerov agent je danas bio u prostorijama Bajerna iz Minhena gde je pregovarao sa čelnicima ovog kluba. Manuel Nojer je jedna od legendi Bajerna iz Minhena, ovaj sjajni golman je u svom zenitu i svi očekuju da ga i narednih godina gledamo kao prvog golmana slavnog kluba.

Bajern bez Nojera? nismo navikli, ali moraće i To

ALO - 25.03.2020

Rastanak na pomolu. Manuel Nojer je jedna od legendi Bajerna iz Minhena, ovaj sjajni golman je u svom zenitu i svi očekuju da ga i narednih godina gledamo kao prvog golmana slavnog kluba. Golman iz Gelzenkirhena ima ugovor do 2021.

PUKLA TIKVA! Odbio novi ugovor, odlazak u najavi!

Informer - 25.03.2020

Nemački golman Manuel Nojer nije uspeo da dogovori produžetak saradnje sa Bajernom iz Mihnena Čuvar mreže iz Gelzenkirhena nije prihvatio novi ugovor, koji mu je Bajern ponudio do 2022. godine. Reuters Agent Manuela Nojera, Tomas Krot, odbio je čelnike Bajerna i zatražio ugovor ...

Biće zanimljivo ovog leta: Bajern ne može da se dogovori sa kapitenom, na radaru kolega iz reprezentacije!

Republika - 26.03.2020

Ugledni Bild otkriva da problemi i neslaganje između Nojera i Bajerna nije finansijske prirode, već dužina ugovora. Istovremeno, to pali i alarme u Barseloni, već kruže priče da je Mark Andre Ter-Štegen odbio ponudu Katalonaca, a pominje se da u Minhenu upravo Nemca vide kao ...