TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OPŠTI HAOS U NOVOM SADU: Crnim džipom se zakucao u parkirane automobile, pa se prevrnuo

Kurir - 13.01.2018

NOVI SAD - U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih vozila. Potvrđeno je u novosadskoj policiji da se taj džip prevrnuo nakon udaranja u druge automobile.

(FOTO) KARAMBOL U NOVOM SADU! Zaleteo se punim gasom, pa džipom UDARIO u parkirane automobile, OD SILINE UDARA SE ...

Informer - 13.01.2018

U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih vozila Kako je potvrđeno iz policije, džip se nakon udarca prevrnuo. Pripadnici policije izvršili su uviđaj, a vozač terenca koji je napravio karambol odvezen je ...

Novi Sad, terencem oštetio više automobila

RTS - 13.01.2018

U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih ...

U karambolu na Grbavici oštećeno pet automobila

RTV - 13.01.2018

Jutros oko 6:40 došlo je do udesa u Puškinovoj ulici na Grbavici, tom prilikom oštećeno je pet automobila, jedno vozilo je prevtnuto. Nezvanično do udesa je došlo kad je vozaču crnog "Hyndai-a Santa Fe" pozlilo nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom.

Džipom "jurcao" po Novom Sadu, uništio više vozila

Mondo - 13.01.2018

Više vozila oštećeno je jutros u novosadskom naselju Grbavica. U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih vozila. Tanjugu je potvrđeno u novosadskoj policiji da se taj džip prevrnuo nakon udaranja u druge ...

Novi Sad: Terencem oštetio više automobila

Pink - 13.01.2018

U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih vozila. Medijima je potvrđeno u novosadskoj policiji da se taj džip prevrnuo nakon udaranja u druge automobile.

Terencem oštetio više automobila

Novosti - 13.01.2018

U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih vozila U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih vozila.

Džipom se zakucao u automobile, pa se prevrnuo na krov

ALO - 13.01.2018

Vozač džipa hitno prevezen u bolnicu. U novosadskom naselju Grbavica, u Puškinovoj ulici, vozač crnog terenskog vozila jutros je oštetio više parkiranih vozila. Tanjugu je potvrđeno u novosadskoj policiji da se taj džip prevrnuo nakon udaranja u druge automobile.