TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UČVRŠĆENA BRATSKA VEZA: Beograd i Banjaluka potpisali Povelju o bratimljenju (FOTO)

Srbija Danas - 26.10.2020

Potpisivanju povelje prisustvovali su zamenici gradonačelnika Beograda i Banjaluke, Goran Vesić i Srđan Amidžić, kao i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević, pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, članovi Gradskog veća, načelnica Gradske uprave ...

Radojičić: Oni koji su razvili posao u Beogradu da pogledaju i u Banjaluku

Vijesti.ba - 26.10.2020

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da je cilj danas potpisane Povelje o bratimljenju Banjaluke i Beograda da saradnja dva grada bude što jača u svim oblastima, a posebno je izdvojio ekonomske aspekte i otvaranje novih radnih mjesta u Republici Srpskoj.

Radojičić o bratimljenju s Beogradom: Srbija je naša zajednička republika

N1 - 26.10.2020

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, potpisao je danas sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, povelju o bratimljenju između ova dva grada. " Za nas ovaj događaj nesumnjivo predstavlja važan, pa čak i istorijski događaj.

Potpisana Povelja o bratimljenju Beograda i Banjaluke

RTV - 26.10.2020

U Starom dvoru danas je potpisana Povelja o bratimljenju Beograda i Banjaluke sa ciljem nastavka aktivnosti na daljem unapređenju i produbljivanju tradicionalno dobrih veza i prijateljskih odnosa, na dobrobit građana oba grada.

Bratimljenje Beograda i Banjaluke, potpisali gradonačelnici Radojičići

N1 - 26.10.2020

Gradonačelnici Beograda Zoran Radojičić i Banjaluke i Igor Radojičić potpisali su danas Povelju o bratimljenju dva grada u svečanoj sali Starog dvora, uz ocenu da je to istorijski trenutak. "Naše veze su mnogostrane, tradicionalne i duboke na svim poljima - u ekonomiji, nauci, ...

Beograd i Banjaluka potpisali Povelju o bratimljenju

RTS - 26.10.2020

U Starom dvoru je potpisana Povelja o bratimljenju Beograda i Banjaluke s ciljem nastavka aktivnosti na daljem unapređenju i produbljivanju tradicionalno dobrih veza i prijateljskih odnosa, na dobrobit građana oba ...

ŠTO JE SRBIJA JAČA, NAŠI SUNARODNICI SIGURNIJI: Vesić o povelji o bratimljenju Beograda i Kosovske Mitrovice

Kurir - 26.10.2020

Povelja o bratimljenju Beograda i Kosovske Mitrovice biće potpisana 23. novembra, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. "Na taj način ćemo pokazati da Beograd želi da pomaže svim srpskim gradovima jer je to naša obaveza.

Gradonačelnik Banjaluke: Grad je jedno veliko domaćinstvo, posao nikad ne prestaje

RTS - 26.10.2020

Beograd i Banjaluka već dugo sarađuju i gaje prijateljske odnose, a kruna te saradnje je povelja o bratimljenju Beograda i Banjaluke koja će danas biti potpisana. Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke kaže za RTS da je ta povelja najviši stepen saradnje dva grada.

POTPISANA POVELJA O BRATIMLJENJU BEOGRADA I BANJALUKE: Nastavak rada na unapređenju i produbljivanju tradicionalno ...

Kurir - 26.10.2020

U Starom dvoru danas je potpisana Povelja o bratimljenju Beograda i Banjaluke sa ciljem nastavka aktivnosti na daljem unapređenju i produbljivanju tradicionalno dobrih veza i prijateljskih odnosa, na dobrobit građana oba grada.