TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SUĐENJE VOZAČU "AUTOBUSA SMRTI" Veštak: Vozač autobusa nije jedini krivac, mašinovođa je prošao pored opomenice

Blic - 12.07.2019

U Višem sudu u Nišu, nastavljeno je suđenje vozaču "Niš-ekspresovog" autobusa Milanu Zdravkoviću (31), zbog nesreće koja se dogodila krajem decembra prošle godine, kada je voz udario u autobus na pružnom prelazu u Donjem Međurovu.

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA AUTOBUS SMRTI U KOJEM JE POGINULO OSMORO! ROĐACI OČAJNI: Dece nam nema, a priča se o korovu ...

Kurir - 11.07.2019

- Krivac i dalje pere autobuse, prima platu čovek. Šta bre ovi hoće da dokažu, da je voz trebao da stane da bi autobus proš'o. Svi su tu bili ćoravi, i jedan i drugi vozač. Deca nam poginula, a oni pričaju o korovu pored pruge - bili su glasni komentari rodbine i najbližih ...

Suđenje vozaču niškog "autobusa smrti" odloženo: Infrastruktura Železnica Srbije nije dala dokumenta

Telegraf - 11.07.2019

U nastavku suđenja ponovo je saslušan veštak saobraćajno-tehničke struke Dragan Marković koji je ponovio da vozač autobusa nije jedini krivac za nezapamćenu tragediju Pred Višim sudom u Nišu danas je nastavljeno suđenje Milanu Zdravkoviću (31) vozaču "Nišekspresa" koji se 21.

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA AUTOBUS SMRTI U KOJEM JE POGINULO OSAM OSOBA! ROĐACI OČAJNI: Dece nam nema, a priča se o korovu ...

Pink - 11.07.2019

U nezapamćenoj tragediji tragediji koja se dogodila 21. decembra kada je oko 7.45 sati voz na pružnom prelazu Donje Međurovo prepolovio autobus "Niš ekspresa" poginulo je osmoro ljudi, a od toga troje dece. - Krivac i dalje pere autobuse, prima platu čovek.