TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LEPU LUKIĆ OSTAVILI NA CEDILU! Proslavila 82. rođendan, niko se nije setio: ESTRADA ME JE ZABORAVILA!

Republika - 15.01.2022

Kraljica narodne pesme Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i lepista, kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cele karijere. Ekipa Srpskog telegrafa i portala Republika.rs odlučila je da poseti pevačicu na divan dan i da je ...

NIKO SA ESTRADE PEVAČICI NIJE ČESTITAO 82. ROĐENDAN: Da nemam fanove, ne bih znala da sam Lepa Lukić! A nekad sam imala ...

Kurir - 15.01.2022

Kraljica narodne pesme Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i lepista, kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cele karijere. Pevačica je za Republiku otkrila da se niko sa estrade nije setio da joj čestita.

LEPU LUKIĆ SVI ZABORAVILI Proslavila 82. rođendan, niko je se nije setio: "Kolege me nisu pozvale ni na telefon"

Blic - 15.01.2022

Kraljica narodne pesme Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i lepista, kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cele karijere. Pevačica je otkrila da se niko sa estrade nije setio da joj čestita.

'NEDOSTAJE MI MAJKA NA OVAJ DAN' Lepa Lukić proslavila 82. ROĐENDAN, niko sa estrade joj NIJE ČESTITAO, pevačica ...

Pink - 15.01.2022

Požalila se što je se niko nije setio! Kraljica narodne pesme Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i "lepista", kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cele karijere.

KOLEGE JOJ OKRENULE LEĐA! Lepa Lukić proslavila ROĐENDAN, niko joj sa ESTRADE nije ČESTITAO!

Informer - 15.01.2022

Pevačica Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice. Lepa je za Republiku otkrila da se niko sa estrade nije setio da joj čestita. PREMINULA LEGENDA NARODNE MUZIKE Kolege potresla TUŽNA VEST - Ostaće VEČNO UPAMĆEN po OVIM pesmama ČUVARI TRADICIJE! ...

Kraljici narodne muzike kolege nisu čestitale rođendan: Da mi nije fanova, ne bih znala da sam Lepa Lukić

Telegraf - 15.01.2022

Kraljica narodne pesme Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i lepista, kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cele karijere. Pevačica je sada otkrila da se niko sa estrade nije setio da joj čestita.

Lepa Lukić proslavila 82. rođendan: „Kolege me nisu ni pozvale telefonom“!

Toxic - 15.01.2022

Kraljica narodne pesme Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i lepista, kako se zovu njeni fanovi koji je prate tokom cele karijere. Pevačica je otkrila da se niko sa estrade nije setio da joj čestita.

NIKO OD KOLEGA JOJ NIJE ČESTITAO 82. ROĐENDAN - "Da nema mojih fanova ne bih znala da sam Lepa Lukić"

Mondo - 15.01.2022

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić proslavila je 82. rođendan, a kako kaže niko od kolega s estrade joj nije čestitao. Pevačica je otkrila da se niko sa estrade nije setio da joj čestita. "Niko od kolega mi nije čestitao rođendan, niko me nije zvao s estrade.