TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Meštanin Ravnog Sela oslobođen obaveza plaćanja za vodu, jer nije za piće

Novi Magazin - 09.11.2019

Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa, Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa i tako je oslobođen obaveza plaćanja za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je danas Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

Pobedio „komunalce“ na sudu: Voda NE MORA da se plaća jer – NIJE za piće

BizLife - 09.11.2019

Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa, Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv komunalnog preduzeća i tako je oslobođen obaveza plaćanja računa za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

VOICE: Meštanin Ravnog Sela ne mora da plaća račun jer voda nije za piće

Danas - 09.11.2019

Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa, Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ iz Vrbasa i tako je oslobođen obaveza plaćanja za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je danas Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

PRESEDAN U SUDSTVU SRBIJE: Meštanin Ravnog Sela NE MORA DA PLAĆA VODU, jer ima DOBAR RAZLOG za to

Dnevno - 09.11.2019

Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa, Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa i tako je oslobođen obaveza plaćanja za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je danas Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

GRAĐANIN POBEDIO KOMUNALNO PREDUZEĆE NA SUDU: Ako voda nije za piće, ne mora da se plaća

Kurir - 10.11.2019

Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ iz Vrbasa i tako je oslobođen obaveza plaćanja za vodu pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

VODA NE MORA DA SE PLAĆA JER NIJE ZA PIĆE! Ovako je meštanin RAVNOG SELA dobio na SUDU protiv KOMUNALACA!

Espreso - 10.11.2019

Ravno Selo je jedno od pet sela u opštini Vrbas u kojima je snazi rešenje pokrajinske sanitarne inspekcije staro više od 13 godina... Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa , Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv komunalnog preduzeća i tako je oslobođen obaveza plaćanja računa ...

VODA NE MORA DA SE PLAĆA JER NIJE ZA PIĆE! Ovako je meštanin Ravnog sela dobio na sudu protiv komunalaca!

Pravda - 10.11.2019

Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa, Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv komunalnog preduzeća i tako je oslobođen obaveza plaćanja računa za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je Vojvođanski istraživačko-analitički centar.