TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ukrajinski dron pogodio administrativnu zgradu u Kursku u Rusiji

Vijesti.me - 24.09.2023

Ukrajinski dron pogodio je administrativnu zgradu u centru Kurska, na jugu Ukrajine, javile su danas ruske vlasti. Poslednjih mjeseci Kijev izvodi gotovo svakodnevne napade na ruske gradove u okviru ukrajinske kontraofanzive protiv ruskih snaga pokrenute početkom jula.

Ruski grad ponovo na meti Ukrajinaca: Dronovi napali Kursk, oštećena administrativna zgrada

Nova - 24.09.2023

U napadu ukrajinskog drona oštećena je administrativna zgrada u centru Kurska u Rusiji, rekao je načelnik Kurske oblasti Roman Starovojt. Starovojt je napisao na Telegramu da je u napadu malo oštećen krov upravne zgrade, prenela je agencija RIA Novosti.

Rusija: Kursk je napadnut. U zgradu se zabio ukrajinski dron! Kijev: Pogođena zgrada FSB-a

24sata.hr - 24.09.2023

Posljednjih mjeseci Kijev svakodnevno izvodi napade na ruske gradove u sklopu ukrajinske protuofenzive koja je započela početkom lipnja... Ukrajinski dron zabio se u poslovnu zgradu u središtu južnoga ruskog grada Kurska, objavile su u nedjelju ruske vlasti.

Ukrajinski dron zabio se u rusku poslovnu zgradu

Index.hr - 24.09.2023

UKRAJINSKI dron zabio se u poslovnu zgradu u središtu južnoga ruskog grada Kurska, objavile su ruske vlasti. Posljednjih mjeseci Kijev svakodnevno izvodi napade na ruske gradove u sklopu ukrajinske protuofenzive koja je započela početkom lipnja.

UKRAJINCI POGODILI ZGRADU FSB! Dron se zabio u centar Kurska na zapadu Rusije (VIDEO)

Kurir - 24.09.2023

Ukrajinski dron pogodio je jadministrativnu zgradu u centru Kurska, na jugu Ukrajine, javile su danas ruske vlasti. Lista Ukrajinska pravda, pozivajući se na na izvore iz vojne obaveštajne službe, navodi da je dron pogodio zgradu Federalne službe bezbednosti (FSB) Rusije.

Novi napad ukrajinskih dronova: Pogođena zgrada u Kursku

N1 - 24.09.2023

Ukrajinski dron zabio se u poslovnu zgradu u središtu južnoga ruskog grada Kurska, objavile su danas ruske vlasti. Posljednjih mjeseci Kijev svakodnevno izvodi napade na ruske gradove u sklopu ukrajinske protuofenzive koja je započela početkom lipnja.

Novi napad u Rusiji: Dron pogodio važnu zgradu? VIDEO

B92 - 24.09.2023

Ukrajinski dron pogodio je administrativnu zgradu u centru Kurska. Poslednjih meseci Kijev izvodi gotovo svakodnevne napade na ruske gradove u okviru ukrajinske kontraofanzive protiv ruskih snaga pokrenute početkom jula.