TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SAMO DIZAJNERI PEŠKIRA ZNAJU KAKO SE ONI PRAVILNO PERU! A mi vam otkrivamo tu tajnu, DUGO ĆE BITI MIRIŠLJAVI I MEKANI!

Informer - 13.01.2021

Ukoliko svojim peškirima želite da produže vek trajanja i mekoću, to je jednostavno ostvariti pravilnim pranjem. Dizajnerka peškira Lusi Akrojd otkrila je da postoji nekoliko trikova koji će vam biti od pomoći.

Kako peškire očuvati svežim i mekanim? Evo na kojoj temperaturi ih je najbolje prati, a gde sušiti

Telegraf - 13.01.2021

Svi peškiri vremenom gube mekoću i svežinu koju su imali kada ste ih kupili. Međutim, ako ih perete i sušite na pravilan način možete da im "produžite život". Lusi Akrojt, žena koja godinama radi kao dizajner peškira, tvrdi da pomoću nekoliko jednostavnih trikova lako možete da ...

Treba li peškire sušiti na radijatoru

Nova - 13.01.2021

Peškiri su izgubili onu mekoću koju su imali kada ste ih kupili? Vrlo verovatno ih pogrešno perete i sušite. Moguće da vam nikada nije palo na pamet da li uopšte postoji ispravan način za pranje peškira. Dizajnerka peškira Lusi Akorid tvrdi da bi trebalo misliti o tome kako ih ...

ŽELITE LI MEKANE PEŠKIRE? Onda morate da prestanete da ih SUŠITE kao i obično i PROBATE ovu METODU! Mekoća na MAKS!

Espreso - 13.01.2021

Proverite da li na pravilan način perete i sušite peškire. Nema čoveka koji ne voli mekane, nežne peškire koji kao da miluju vašu kožu. Ali, problem je u tome što peškiri brzo izgube početnu “svežinu” i postanu “stari”.

Peškire perete sa odećom i sušite na radijatoru? Evo zašto je to POGREŠNO

Espreso - 13.01.2021

Naravno, bitna je i temperatura, a Lusi savetuje da ne koristite previsoku Osim što ne biste zajedno trebali prati peškire različitih boja, Lucy kaže da ih ne biste trebali stavljati u mašinu sa ostalim stvarima poput odeće. Dakle, peškiri se peru isključivo sami.

KAKO DA VAM PEŠKIRI NE POSTANU KAO ŠMIRGLA: Upotrebite jednostavan TRIK za održavanje mekoće!

Republika - 13.01.2021

Lusi Akrojt, žena koja godinama radi kao dizajner peškira , tvrdi da pomoću nekoliko jednostavnih trikova lako možete da održite peškire mekanim. Pre svega važno je da ih nikada ne perete u previše punoj veš mašini , zato što je njima potreban vazduh da bi se dobro oprali.