TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Si na velikoj pomorskoj paradi povodom 70 godina mornarice

RTS - 23.04.2019

Kina je pokazala svoju novu generaciju razarača vođenih raketama, dok je predsednik Si Đinping posmatrao veliku pomorsku paradu upriličnenu povodom 70 godina od osnivanja kineske mornarice po magli i ...

OVO JE PONOS KINESKE MORNARICE: Ovako izgledaju najnoviji razarači na koje se godinama čekalo (FOTO, VIDEO)

Kurir - 23.04.2019

Kina je danas pokazala svoju novu generaciju razarača vođenih raketama, dok je predsednik Si Đinping posmatrao veliku pomorsku paradu upriličnenu povodom 70 godina od osnivanja kineske mornarice po magli i kiši.

Si na velikoj pomorskoj paradi povodom 70 godina mornarice

Tanjug - 23.04.2019

Si na velikoj pomorskoj paradi povodom 70 godina mornarice Kina je danas pokazala svoju novu generaciju razarača vođenih raketama, dok je predsednik Si Đinping posmatrao veliku pomorsku paradu upriličnenu povodom 70 godina od osnivanja kineske mornarice po magli i kiši.

Si: Države ne bi trebalo da prete jedna drugoj

Tanjug - 23.04.2019

Si: Države ne bi trebalo da prete jedna drugoj Kineski narod voli mir i zemlje ne bi trebalo da prete jedna drugoj upotrebom sile, izjavio je danas kineski predsednik Si Đinping, uoči velike pomorske parade organizovane u znak 70 godina od osnivanja kineske mornarice.

Kina pomorskom paradom obilježava 70 godina mornarice

Al Jazeera - 23.04.2019

Peking je najavio da će u Qingdaou prvi put pokazati nove nuklearne podmornice i ratne brodove. Na paradi učestvuje i kineski predsjednik Xi Jinping Reuters Kineski narod voli mir i zemlje ne bi trebale prijetiti jedna drugoj upotrebom sile, izjavio je u utorak predsjednik Kine ...

70 GODINA KINESKE MORNARICE Si Đinping otvorio veliku paradu, a ovo je PRVO PORUČIO mornarima (FOTO)

Blic - 23.04.2019

Kineski narod voli mir i države ne bi trebalo da prete jedne drugima upotrebom sile, rekao je danas kineski predsednik Si Đinping otvarajući veliku mornaričku paradu povodom 70 godina od osnivanja kineske ...

RUSKA FLOTA STIGLA NA ODREDIŠTE: Pridružili se VERNI SAVEZNICI, Jenkijima se NEĆE SVIDETI RAZLOG (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 22.04.2019

Raketna krstarica indijske mornarice "Kolkata" u pratnji tankera "Šakti", stigla je u nedelju do lučkog grada Kingdao kako bi učestvovala u četverodnevnoj proslavi u čast osnivanja kineske mornarice. "Predstavljamo vam jedan od najboljih brodova koje smo napravili.

Kina pokazala svoju vojnu moć na moru (FOTO)

Vesti Online - 23.04.2019

Kina je danas pokazala svoju novu generaciju razarača sa raketama na navođenje, dok je predsednik Si Đinping posmatrao veliku pomorsku paradu upriličenu povodom 70 godina od osnivanja kineske mornarice. Ceo događaj odvijao se po magli i kiši.