TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NAUČNICI ZABRINUTI Još jedna vrsta gripa sa pandemijskim rizikom OTKRIVENA U KINI

Blic - 29.06.2020

Naučnici su u Kini otkrili novu vrstu gripa koji ima potencijal da preraste u pandemiju, javlja BBC. Virus je otkriven nedavno, a nosioci virusa su svinje. Kako naučnici tvrdeovim virusom mogu se zaraziti i ...

NAUČNICI SE HVATAJU ZA GLAVU, OVO JE ZABRINJAVAJUĆE: Još jedna vrsta gripa sa pandemijskim rizikom OTKRIVENA U KINI

Espreso - 29.06.2020

Istraživači su zabrinuti da bi virus mogao mutirati i tako se lakše prenositi sa čoveka na čoveka i poprimiti globalne rezmere Naučnici su u Kini otkrili novu vrstu gripa koji ima potencijal da preraste u pandemiju, javlja BBC.

ČUVENA HRVATSKA DOKTORKA KOJA RADI U ITALIJI OTKRILA: Ovo je razlog zašto ovde ima NAJVIŠE ZARAŽENIH

Espreso - 29.06.2020

Istaknuta hrvatska doktorka Nela Sršen koja godinama radi u Padovi u Italiji u uživo intervjuu za HRT-ov Studio 4 prokomentarisala je trenutnu situaciju Dr Sršen je rekla da je više od 70 procenata zaraženih na korona virus iz Lombardije, iz Milana, a razlog je sledeći: mladi ...

Novi soj gripa sa "pandemijskim potencijalom" otkriven u Kini

Vijesti.me - 29.06.2020

Naučnici su u Kini otkrili novi soj gripa koji ima potencijal da preraste u pandemiju, javlja BBC. Otkriven je nedavno i prenose ga svinje, ali naučnici tvrde da se mogu zaraziti i ljudi. Istraživači su zabrinuti da bi virus mogao mutirati i tako se lakše prenositi sa čovjeka na ...

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Francuski naučnici su uz pomoć testa za koronaviurs pronašli potpuno novi virus

Republika - 29.06.2020

Iznenađujući rezultat pojavio se tokom testiranja jedne 58-godišnje žene, a za sada, naučnici najavljuju da nema razloga za paniku i strah jer ovaj virus nema takvu moć širenja kao korona. - Ono što je važno naglasiti jeste da je ovaj virus pronađen kod osobe koja ima slab imuni ...

Uobičajena slika na ulicama Sarajeva - ništa ne ukazuje da broj zaraženih raste

N1 - 29.06.2020

Epidemiološka situacija u Federaciji BiH je složena, ali pod kontrolom. Tvrde to nadležni i upozoravaju da opasnost još nije prošla. U protekla 24 sata, na korona virus u Federaciji BiH pozitivno je 98 osoba a jedna osoba je preminula.

KORONA VIRUS IZAZVAO NOVU VELIKU ABA PROMENU! Odluka je konačna, Partizan neće braniti OVAJ TROFEJ!

Blic - 29.06.2020

Pandemija korona virusa dovela je do nove promene u regionalnom košarkaškom ...

Još 20 obolelih od korone u Novom Pazaru

RTV - 29.06.2020

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, pozitivnih na virus korona u tom gradu je 466, što je za 20 više u odnosu na prethodne rezultate. Veliki skok novozaraženih u Novom Pazaru zabeležen je i u subotu, kada je od početka epidemije evidentirano 446 osoba ...

Francuski naučnici otkrili novi virus

RTV - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus u koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će novootkriveni virus izazvati zdravstvenu krizu sličnu onoj koju je izazvao korona virus.

Francuzi otrkrili nov virus: Šire ga komarci i jedna osoba je preminula

B92 - 29.06.2020

Pariz -- Francuski naučnici identifikovali su novi virus u bolnici na rubu Pariza koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven koronavirus, prenosi Index.hr. Iako naučnici upozoravaju da nema razloga za zabrinutost da će taj novi virus izazvati sličnu zdravstvenu krizu kao ...

Z ZJZ Novi Pazar:Još 20 pozitivnih na Covid 19, ukupno 466

Tanjug - 29.06.2020

Z ZJZ Novi Pazar:Još 20 pozitivnih na Covid 19, ukupno 466 Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, pozitivnih na virus korona u tom gradu je 466, što je za 20 više u odnosu na prethodne rezultate.

Sršen: Nije virus problem, problem smo mi

N1 - 29.06.2020

Nela Sršen, liječnica iz Padove, za HRT-ov Studio 4 javila se skypom i kazala da više od 70% pozitivnih dolazi iz Lombardije, iz Milana, zato jer mladi i dalje nisu shvatili distanciranje. "S ljepšim vremenom i ultraljubičastim zrakama usporava se širenje virusa.

Francuski naučnici otkrili novi virus

N1 - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus u bolnici u predgrađu Pariza koristeći se istom tehnikom kakvom se otkriva koronavirus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će izazvati sličnu zdravstvenu krizu.

Francuski znanstvenici otkrili novi virus

N1 - 29.06.2020

Francuski znanstvenici identificirali su novi virus u bolnici na rubu Pariza koristeći se istom tehnikom kakvom se otkriva koronavirus, no kažu kako nema razloga za zabrinutost da će izazvati sličnu zdravstvenu krizu.

Jovanović:Prvi talas virusa korona niije završen

Tanjug - 29.06.2020

Jovanović:Prvi talas virusa korona niije završen Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

Nela Sršen: Drugog vala neće biti, a oni koji šire paniku za mene su teroristi

Index.hr - 29.06.2020

NELA SRŠEN, liječnica koja godinama živi i radi u Padovi, rekla je za HRT-ov Studio 4 kako se ljepšim vremenom i ultraljubičastim zrakama usporava se širenje virusa. Istaknula je da bi se ljetno razdoblje trebalo iskoristiti, dok škole ne rade, a i mnogo industrija ne radi preko ...

Francuski naučnici otkrili novi virus

Sputnik - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će novootkriveni virus izazvati zdravstvenu krizu sličnu onoj koju je izazvao korona virus.

Dr. Nela Sršen o kontradiktornim izjavama znanstvenika i drugom valu: "Za...

Dnevnik.ba - 29.06.2020

Ako se budemo ponašali kako treba, drugog vala korone neće ni biti, kaže dr. Nela Sršen, koju sve više ljuti što se stvara histerija da nas na jesen čeka gotovo katastrofična situacija. - Mnogo smo do sada naučili, a ovaj virus nije nešto posebno.

POSLE ČETIRI MESECA BORBE, O KORONI NIŠTA NE ZNAMO? Srpski stručnjaci: Nijedna epidemija nije slična ovoj

Srbija Danas - 28.06.2020

Od virusa Covid-19 u svetu je obolelo 10 miliona stanovnika, izlečeno je 5,2 miliona, dok je umrlo skoro pola miliona ljudi. Iako u o korona virusu nismo znali dovoljno, naslušali smo se izjava svetskih i domaćih lekara da smo virus upoznali i da sada znamo kako sa njim.

Sve prognoze pale u vodu? Srpski stručnjaci: Nijedna epidemija nije slična ovoj!

Republika - 28.06.2020

Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba za sprečavanje epidemije Kovid-19, izjavio je da svaka epidemija ima svoj put, da je moguće zaustaviti je, ali da se sa virusom Kovid-19 ne može porediti nijedna epidemija.

POSLE ČETIRI MESECA BORBE, O KORONI NIŠTA NE ZNAMO? Srpski stručnjaci: Nijedna epidemija nije slična ovoj

Pravda - 28.06.2020

Posle četiri meseca borbe sa koronom, naši stručnjači sve češće ponavaljuju da o koroni zapravo ne znaju ništa. Od virusa Covid-19 u svetu je obolelo 10 miliona stanovnika, izlečeno je 5,2 miliona, dok je umrlo skoro pola miliona ljudi.

DR TIODOROVIĆ OBJASNIO ZAŠTO KORONA PONOVO HARA SRBIJOM! Kada je trebalo da imamo 0 zaraženih, nama se dešava OVO!

Kurir - 28.06.2020

Sada, posle četiri meseca borbe sa koronom, naši stručnjači sve češće ponavaljuju da o koroni zapravo ne znaju ništa. Od virusa Covid-19 u svetu je obolelo 10 miliona stanovnika, izlečeno je 5,2 miliona, dok je umrlo skoro pola miliona ljudi.

SVE PROGNOZE SU POPADALE U VODU, NIKADA NIJE BILO OVAKO: Oglasili se članovi Kriznog štaba i rekli ovo

Espreso - 28.06.2020

Kada se govorilo o virusu, akcenat je stavljen između ostalog na to da njemu ne odgovara toplo vreme. Međutim,s ada je leto, toplo je, a mi iz dana u dan beležimo sve više zaraženih Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović , član Kriznog štaba za sprečavanje epidemije Kovid-19 ...

Francuski znanstvenici otkrili novi virus

Index.hr - 29.06.2020

FRANCUSKI znanstvenici identificirali su novi virus u bolnici na rubu Pariza koristeći se istom tehnikom kakvom se otkriva koronavirus, no kažu kako nema razloga za zabrinutost da će izazvati sličnu zdravstvenu krizu.

Francuski znanstvenici otkrili novi virus, ali ističu da nema razloga za zabrinutost

Dnevnik.hr - 29.06.2020

Francuski znanstvenici identificirali su novi virus u bolnici na rubu Pariza koristeći se istom tehnikom kakvom se otkriva koronavirus, no kažu kako nema razloga za zabrinutost da će izazvati sličnu zdravstvenu krizu.

Jovanovićeva: Prvi talas virusa korona nije završen

RTV - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

PRVI TALAS KORONAVIRUSA NIJE ZAVRŠEN, SVE JE VIŠE ZARAŽENIH! Oglasila se direktorka Batuta

Espreso - 29.06.2020

Upitana da li se virus menja, jer je najveći broj zaraženih sada među mlađom populacijom, ona je navela da nema dokaza da je došlo do promena u samoj strukturi virusa... Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa ...

Francuski naučnici otkrili novi virus: Nema mnogo toga zajedničkog s koronom, prenose ga komarci

Telegraf - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će novootkriveni virus izazvati zdravstvenu krizu sličnu onoj koju je izazvao korona virus.

KORISTILI ISTU TEHNIKU KOJOM JE OTKRIVENA KORONA, PA NAŠLI NOVI VIRUS: Evo da li postoji razlog za zabrinutost

Kurir - 29.06.2020

Virus je otkriven u bolnici nedaleko od Pariza, kod 58-godišnje žene koja je umrla od encefalitisa i nazvan je "Cristoli virus", po predgrađu Pariza u kojem je identifikovan, prenosi Frans 24. Naučnici kažu da je prerano za izvođenje zaključaka za šta je taj virus odgovoran, jer ...

OTKRIVEN NOVI VIRUS Pripada vrsti koju šire KOMARCI, a pronađen je istom tehnikom kojom je otkrivena korona

Blic - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus u koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će novootkriveni virus izazvati zdravstvenu krizu sličnu onoj koju je izazvao korona ...

Francuski znanstvenici otkrili novi virus

Vijesti.ba - 29.06.2020

Francuski znanstvenici identificirali su novi virus u bolnici na rubu Pariza koristeći se istom tehnikom kakvom se otkriva koronavirus, no kažu kako nema razloga za zabrinutost da će izazvati sličnu zdravstvenu krizu.

Direktorka "Batuta": Prvi talas nije završen

B92 - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen. "Očekivali smo da će povećanje broj inficiranih i novi talas nastupiti tek na jesen, međutim u prvom talasu koji ipak nije završen došlo je do ...

JOVANOVIĆ UPOZORAVA: Koronovirus se lako prenosi u zatvorenom prostoru! U posebnom riziku su OVE osobe! (VIDEO)

Pink - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović izjavila je danas da prvi talas koronavirusa nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji. - Očekivali smo da će povećanje broj inficiranih i novi talas nastupiti tek na ...

SVET NA NOGAMA, OTKRIVEN NOVI VIRUS! Nedaleko od Pariza umrla žena stara 58 godina!

Informer - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven koronavirus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će novootkriveni virus izazvati zdravstvenu krizu sličnu onoj koju je izazvao koronavirus Virus je otkriven u bolnici nedaleko od ...

Francuski naučnici otkrili novi virus

Vesti Online - 29.06.2020

Virus je otkriven u bolnici nedaleko od Pariza, kod 58-godišnje žene koja je umrla od encefalitisa i nazvan je „Cristoli virus“, po predgrađu Pariza u kojem je identifikovan, prenosi Frans 24. Naučnici kažu da je prerano za izvođenje zaključaka za šta je taj virus odgovoran, jer ...

KORONA SADA NAJVIŠE NAPADA MLADE OD 20 DO 40 GODINA! Direktorka "Batuta" otkriva: NAJVIŠE JE ONIH BEZ SIMPTOMA, ALI IMA ...

Informer - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju - Očekivali smo da će povećanje broj inficiranih i novi talas ...

POJAVIO SE NOVI VIRUS U FRANCUSKOJ: Šire ga komarci, otkriven istom tehnikom kojom je pronađen i KORONA VIRUS

Srbija Danas - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus u koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će novootkriveni virus izazvati zdravstvenu krizu sličnu onoj koju je izazvao korona virus.

Otkriven novi virus

ALO - 29.06.2020

Osim metode otkrivanja, novi virus ima malo toga zajedničkog sa korona virusom Francuski naučnici identifikovali su novi virus u koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će novootkriveni virus izazvati zdravstvenu ...

SAMO NAM JE JOŠ OVO TREBALO: U Francuskoj otkriven potpuno NOVI VIRUS, umrla žena od 58 godina!

Espreso - 29.06.2020

Oni su istakli da je za sada poznat samo taj jedan slučaj i da će, ako ih ubuduće bude više, moći da se stekne jasnija predstava o tome kakva je klinička slika povezana sa tim virusom Francuski naučnici identifikovali su novi virus koristeći se istom tehnikom kojom je ...

Prvi talas virusa korona nije završen

Politika - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut” Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

SVE O NOVONASTALOJ SITUACIJI I IZNENADNOM SKOKU OBOLELIH Dr. Jovanović: Najveći izvor prenosa infekcije su OVE OSOBE

Kurir - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

NAJVEĆI IZVOR PRENOSA INFEKCIJE SU OVE OSOBE! Dr Jovanović iznela najnovije informacije

Espreso - 29.06.2020

Jovanović kaže da pacijenti koji imaju simptome respiratornih infekcija prvo treba da se jave u kovid ambulantu nadležnog doma zdravlja, gde će ga pregledati lekar... Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa ...

"PRVI TALAS KORONA VIRUSA NIJE ZAVRŠEN" Direktorka "Batuta" otkrila KOJA GRUPA GRAĐANA je sada najugroženija!

Srbija Danas - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

OTKRIVEN NOVI VIRUS! Prenose ga komarci, da li je SMRTONOSAN kao korona?

Mondo - 29.06.2020

Francuski naučnici sumnjaju da će novi virus izazvati krizu kakvu je izazvao virus SARCoV-2. Virus je otkriven u bolnici nedaleko od Pariza, kod 58-godišnje žene koja je umrla od encefalitisa i nazvan je "Cristoli virus", po predgrađu Pariza u kojem je identifikovan, prenosi ...

KORONA SADA NAPADA MLADE OD 20 DO 40 GODINA! Direktorka Batuta otkriva: NAJVIŠE JE ONIH BEZ SIMPTOMA

Republika - 29.06.2020

- Očekivali smo da će povećanje broj inficiranih i novi talas nastupiti tek na jesen, međutim u prvom talasu koji ipak nije završen došlo je do povećanja obolelih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju - rekla je Jovanović za TV Pink.

Direktorka Batuta upozorava: Najveći izvor prenosa infekcije su OVE osobe

Novosti - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa ...

PRVI TALAS KORONE JOŠ NIJE GOTOV Direktorka "Batuta": "Očekivali smo povećanje zaraženih tek na jesen"

Blic - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u ...

Francuski naučnici otkrili novi VIRUS: Prenose ga KOMARCI, a evo koliko je sličan KORONI

Novosti - 29.06.2020

Francuski naučnici identifikovali su novi virus koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus PARIZ - Francuski naučnici identifikovali su novi virus koristeći se istom tehnikom kojom je otkriven korona virus, ali kažu da nema razloga za zabrinutost da će ...

"Prvi talas kovida nije gotov. Očekivali smo da će novi stići na jesen, ali je broj obolelih skočio"

Telegraf - 29.06.2020

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović kaže da prvi talas virusa korona nije završen i da je došlo do povećanja broja inficiranih u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju .

NOVI PAZAR: Evo koliko je slučajeva korone zabeleženo u poslednja 24 sata!

Mondo - 29.06.2020

Novi podaci o korona virusu! Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar , pozitivnih na virus korona u tom gradu je 466, što je za 20 više u odnosu na prethodne rezultate. Veliki skok novozaraženih u Novom Pazaru zabeležen je i u subotu, kada je od početka ...