TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DINAMO KRADE POJAČANJE ZVEZDI? Defanzivac se obavezao, ali sada ima bogatu ponudu!

Novosti - 04.05.2021

Do potpisivanja ugovora sa novim klubom Dragović može da se predomisli i odabere klub po želji. Po informacijama iz austrijskih medija, Dragović ima dve ponude. Ugovor su mu ponudili Dinamo iz Moskve i Keln, a navodno je bliži ponudi iz Rusije.

DINAMO KRADE POJAČANJE ZVEZDI - IMAJU VIŠE NOVCA: Obećao je Terziću da dolazi, ali sad ima NOVU ponudu!

Mondo - 04.05.2021

Komplikuje se situacija oko Austrijanca... Sve dok ugovor nije potpisan, Dragović može da promeni mišljenje i da izabere drugi klub po želji, a informacije iz Austrije, zemlje za čiju reprezentaciju igra, govore da Zvezda ima konkurenciju i da postoji veliko interesovanje za ...

ZVEZDA DOBILA JAKU KONKURENCIJU ZA DRAGOVIĆA! U igri NEMAČKI i RUSKI klub!

Informer - 04.05.2021

Za usluge Aleksandra Dragovića pored Crvene zvezde, zainteresovani su i Keln i Dinamo iz Moskve Aleksandar Dragović, postigao je načelni dogovor sa Crvenom zvezdom, ali još ništa nije sigurno dok ne stavi konačan potpis.

Zvezda ima jaku konkurenciju: Keln i Dinamo Moskva hoće Dragovića

Mozzart Sport - 04.05.2021

Dao je reč, kažu, Aleksandar Dragović Crvenoj zvezdi kada je bio na Marakani pre nekoliko dana. Ali, što bi rekli navijači, dok ne podigne šal nakon potpisa ugovora, ništa to ne mora da znači. Austrijski reprezentativac postaje sve traženija „roba“ kako se bliži kraj sezone.

Luda bitka za 1. HNL: Posjetili smo kultni zagrebački klub: ''Rođo bi bio ponosan''

Dnevnik.hr - 03.05.2021

Ponovno je sunčano u zagrebačkom Sigetu! Jer kultni Hrvatski dragovoljac ozbiljno korača prema plasmanu u Prvu HNL. U elitnom razredu domaćeg nogometa nije ih bilo od 2014. U klub je ušao svjež kapital, dugovi su sanirani, a klub velike tradicije sada se bori za naslov u Drugoj ...