TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VEOMA ZANIMLJIV TEKST ŠVAJCARSKOG LISTA O VAKCINAMA I VUČIĆU: Dobro ga pročitajte

Espreso - 17.04.2021

"Daleko manje se trudi oko Brisela, kao da misli da mu je tamo naklonost zagarantovana", navodi se u tekstu koji prenosi Dojče vele Ponuda vakcina sa Istoka i Zapada u Srbiji, za predsednika Aleksandra Vučiča je dobrodošla prilika da demonstrira Srbima korist od svojih odnosa sa ...

Vučićeva „nesvrstanost“ – vakcine sa svih strana

DW - 17.04.2021

Vučić bi da ide Titovim stopama i dela kao „nesvrstani“, piše Noje cirher cajtung o nabavci cepiva u Srbiji. List navodi da su u regioni i EU političke računice često drukčije pa postoji skepsa prema ruskim vakcinama.

Nemački mediji: Vučić bi da ide Titovim stopama i dela kao „nesvrstani“

Danas - 17.04.2021

Vučić bi da ide Titovim stopama i dela kao „nesvrstani“, piše Noje cirher cajtung o nabavci cepiva u Srbiji. List navodi da su u regioni i EU političke računice često drukčije pa postoji skepsa prema ruskim vakcinama.

Dojče vele: Vučićeva "nesvrstanost" - vakcine sa svih strana

RTV - 17.04.2021

Ponuda vakcina sa Istoka i Zapada u Srbiji, za predsednika Aleksandra Vučića je dobrodošla prilika da demonstrira Srbima korist od svojih odnosa sa moćim prijateljima u Moskvi i Pekingu, piše "Noje cirher cajtung" (NZZ).

LJUBOMORNI JER IMAMO VAKCINE?! DOJČE VELE: Vučićeva nesvrstanost rezultirala vakcinama sa svih strana

Informer - 17.04.2021

Ponuda vakcina sa Istoka i Zapada u Srbiji, za predsednika Aleksandra Vučiča je dobrodošla prilika da demonstrira Srbima korist od svojih odnosa sa moćim prijateljima u Moskvi i Pekingu, piše "Noje cirher cajtung" (NŽ) - Daleko manje se trudi oko Brisela, kao da misli da mu je ...

NEMCI I ŠVAJCARCI HVALE POLITIKU PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučićeva "nesvrstanost" - vakcine sa svih strana

Novosti - 17.04.2021

PONUDA vakcina sa Istoka i Zapada u Srbiji, za predsednika Aleksandra Vučiča je dobrodošla prilika da demonstrira Srbima korist od svojih odnosa sa moćim prijateljima u Moskvi i Pekingu, piše "Noje cirher cajtung"(NZZ).

Vučić bi da ide Titovim stopama i dela kao "nesvrstani"

Pravda - 17.04.2021

Vučić bi da ide Titovim stopama i dela kao "nesvrstani", piše Noje cirher cajtung o nabavci cepiva u Srbiji. List navodi da su u regioni i EU političke računice često drukčije pa postoji skepsa prema ruskim vakcinama.