TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Crnogorski ambasadori plaćaju kaznu umesto suspendovane službenice svog ministarstva

Politika - 22.11.2019

PODGORICA - Trojica crnogorskih ambasadora odlučila su da plate kaznu umesto suspendovane službenice Ministarstva spoljnih poslova koju je sud kaznio sa 600 evra novčane kazne zbog vređanja vernika Srpske pravoslavne crkve.

"SPALILA BIH SRPSKI HRAM I SVA GOVEDA TAMO" Kažnjena savetnica crnogorskog ambasadora koja je vređala Srbe i vernike ...

Blic - 22.11.2019

Suspendovana službenica crnogorskog MSP, Mirna Nikčević, kažnjena je novčano sa 600 evra zbog neprimerenih objava na svom Fejsbuk profilu na račun građana i vernika SPC. Nepravosnažno rešenje o tome je donela sudija podgoričkog Suda za prekršaje Sonja Pepeljak.

Mirna Nikčević za uvrede vernika SPC kažnjena sa 600 evra

Tanjug - 22.11.2019

Mirna Nikčević za uvrede vernika SPC kažnjena sa 600 evra Suspendovana službenica crnogorskog MSP, Mirna Nikčević, kažnjena je novčano sa 600 evra zbog neprimerenih objava na svom Fejsbuk profilu na račun građana i vernika SPC.

MILOVA SAVETNICA ZBOG PLJUVANJA SRBA MORA DA PLATI 600 EVRA: Mirna Nikčević pisala na Fejsbuku da želi da spali hram ...

Kurir - 22.11.2019

Protiv nje je pokrenut prekršajni postupak nakon što je na profilu vređala vernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici. Njeni stavovi u prepisci imaju karakteristike govora mržnje, jer je između ostalog navela i da bi ...

NIKČEVIĆEVA KAŽNJENA ZBOG GOVORA MRŽNJE, PA NASTAVILA: „I nije hram nego sram, sudijo!“

Pravda - 21.11.2019

Suspendovana službenica Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore Mirna Nikčević moraće da plati novčanu kaznu od 600 evra zbog objava na Fejsbuku u kojima je napisala je niz fašističkih komentara, između ostalog, da bi Hram Hrisovog Vaskrsenja trebalo zapaliti, i „sva goveda ...

Za uvrede vernika SPC na Facebooku kažnjena sa 600 evra!

Mondo - 22.11.2019

Suspendovana službenica crnogorskog MSP, Mirna Nikčević, kažnjena je novčano sa 600 evra zbog neprimerenih objava na svom Facebook profilu na račun građana i vernika SPC. Nepravosnažno rešenje o tome je donela sudija podgoričkog Suda za prekršaje Sonja Pepeljak.

Mirna Nikčević za uvrede vernika SPC kažnjena sa 600 evra

B92 - 22.11.2019

Suspendovana službenica crnogorskog MSP, Mirna Nikčević, kažnjena je sa 600 evra zbog neprimerenih objava na svom Fejsbuk profilu na račun građana i vernika SPC Nepravosnažno rešenje o tome je donela sudija podgoričkog Suda za prekršaje Sonja Pepeljak.

MORAĆE DA URADI 1 STVAR! Kažnjena savetnica crnogorskog ambasadora koja je vređala Srbe i vernike SPC!

Espreso - 22.11.2019

Protiv Nikčevićeve je pokrenut prekršajni postupak nakon što je na svom Fejsbuk profilu vređala vernike SPC Suspendovana službenica crnogorskog MSP, Mirna Nikčević , kažnjena je novčano sa 600 evra zbog neprimerenih objava na svom Fejsbuk profilu na račun građana i vernika SPC.

TO JE TA MILOGORSKA PRAVDA! Milova jurišnica za vređanja Srba i SPC kažnjena sa 600 evra!

Informer - 22.11.2019

Suspendovana službenica crnogorskog MSP, Mirna Nikčević, kažnjena je novčano sa 600 evra zbog neprimerenih objava na svom Fejsbuk profilu na račun građana i vernika SPC Nepravosnažno rešenje o tome je donela sudija podgoričkog Suda za prekršaje Sonja Pepeljak.

"SPALILA BIH SRPSKI HRAM I SVA GOVEDA TAMO" - Kažnjena savetnica ambasadora koja je vređala Srbe

Srbija Danas - 22.11.2019

Suspendovana službenica crnogorskog MSP, Mirna Nikčević, kažnjena je novčano sa 600 evra zbog neprimerenih objava na svom Fejsbuk profilu na račun građana i vernika SPC. Nepravosnažno rešenje o tome je donela sudija podgoričkog Suda za prekršaje Sonja Pepeljak.

SRAMNA PODRŠKA PLJUVANJU SPC: Umesto Mirne Nikčević tri crnogorska ambasadora se javila da plate njenu kaznu

Kurir - 22.11.2019

PODGORICA - Trojica crnogorskih ambasadora odlučila su da plate kaznu umesto suspendovane službenice Ministarstva spoljnih poslova koju je sud kaznio sa 600 evra novčane kazne zbog vređanja vernika Srpske pravoslavne crkve.Pošto je u prepisci na Fejsbuku Mirna Nikčević povodom ...