TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bradićeve "Žene iz Troje" otvorile "Teatar u tvrđavi"

Tanjug - 11.07.2019

Bradićeve "Žene iz Troje" otvorile "Teatar u tvrđavi" Pozorišni festival "Teatar u tvrđavi" otvoren je na smederevskoj Tvrđavi predstavom "Žene iz Troje", po Evripidovom tekstu u režiji Nebojše Bradića. SMEDEREVO - Pozorišni festival "Teatar u tvrđavi" otvoren je na smederevskoj ...

POČEO TEATAR U TVRĐAVI: Teatar u tvrđavi u Smederevu od 10-14. jula!

Pink - 11.07.2019

Šesti po redu pozorišni festival „Teatar u tvrđavi“ otvoren je u sredu 10. jula predstavom „Žene iz Troje “, po Evripidovom tekstu u režiji Nebojše Bradića. Festival je otvorio Predrag Radonjić, direktor Narodnog pozorišta iz Prištine.

Šesti Teatar u tvrđavi otvorili Predrag Radonjić i „Žene iz Troje“

Danas - 11.07.2019

Drevno zdanje i ovog leta je domaćin pozorišnog festivala Teatar u tvrđavi, koji je sinoć otvoren predstavom „Žene iz Troje“. Uvodnu reč i čast da otvori festival imao je Predrag Radonjić, upravnik Narodnog pozorišta Priština, koje je u koprodukciji sa Narodnim pozorištem ...

Bradićeve "Žene iz Troje" otvorile "Teatar u tvrđavi"

RTV - 11.07.2019

Pozorišni festival "Teatar u tvrđavi" otvoren je na smederevskoj Tvrđavi predstavom "Žene iz Troje", po Evripidovom tekstu u režiji Nebojše Bradića. Festival je sinoć otvorio Predrag Radonjić, direktor Narodnog pozorišta iz Prištine.

Predstavi „Žene iz Troje“ specijalna nagrada za scenski govor

Danas - 10.07.2019

„Žene iz Troje“ premijerno su odigrane 24. juna u Gračanici, a potom u Zvečanu i na Viminacijum festu, prvu festivalsku nagradu osvojile su na upravo završenom pozorišnom festivalu „Novi tvrđava teatar“ u Čortanovcima.