TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Početak izgradnje gasovoda predviđen za mart

RTV - 20.01.2019

Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine, izjavio je danas generalni direktor Javnog preduzeća ...

BAJATOVIĆ: Gasovod kroz Srbiju u funkciji od januara naredne godine

Kurir - 20.01.2019

Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine.

Rusi mogu 403 km kroz Srbiju da naprave za manje od pola godine

B92 - 20.01.2019

Gradnja gasovoda Turski tok je veoma važna za Srbiju i Rusi bi mogli bez problema da naprave 403 km dug krak kroz našu zemlju za svega tri ili četiri meseca. Sve to ako ne bude političkih prepreka, kažu stručnjaci za energetiku.

S većim kapacitetom „Banatskog dvora” nema zime

Politika - 19.01.2019

Memorandum o proširenju kapaciteta jedinog srpskog podzemnog skladišta gasa „Banatski dvor” sa sadašnjih 450 na 750 miliona kubika, koji su pre dva dana u Beogradu potpisali Aleksej Miler, prvi čovek „Gasproma” i Dušan Bajatović, generalni direktor „Srbijagasa”, definitivna je ...

Bajatović za Pink: Početak izgradnje gasovoda u martu (VIDEO)

Pink - 20.01.2019

Generalni direktor Javnog preduzeca "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1.

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju će biti stavljen u funkciju 1. januara 2020. godine

Novi Magazin - 20.01.2019

Generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine.

POKAZATELJ DOBRIH ODNOSA: Rusija osigurava energetsku bezbednost Srbije

Srbija Danas - 19.01.2019

Ona naglašava da je veoma bitno što će, kako je najavljeno, gasovod u Srbiji biti izgrađen do kraja godine. - Krajem ove godine prestaje da važi ugovor između Rusije i Ukrajine o tranzitu ruskog gasa ka Evropi kroz ukrajinske gasovode.

Konačno je poznat datum: Počinje izgradnja gasovoda kroz Srbiju!

Srbija Danas - 20.01.2019

Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine, izjavio je danas generalni direktor Javnog preduzeca ...

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciju početkom 2020.

Danas - 20.01.2019

Generalni direktor Javnog preduzeća „Srbijagas“ Dušan Bajatović izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra 2019.

Bajatović: Izgradnja gasovoda kroz Srbiju trebalo bi da počne već u martu

Blic - 20.01.2019

Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a korišćenje 1. decembra iduće godine, izjavio je danas generalni direktor Javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan ...

Turski tok kroz Srbiju od 1. januara 2020. godine?

Mondo - 20.01.2019

Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine - ako dozvoli EU. Generalni direktor JP Srbijagas, Dušan Bajatović, izjavio je danas da bi izgradnja gasovoda kroz ...

Bajatović otkrio: Krećemo u martu

B92 - 20.01.2019

Izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom trebalo bi da počne u martu, kaže generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović. Završetak radova predviđen je za 15. decembar ove godine, a stavljanje u funkciju biće 1. decembra iduće godine.

Bajatović: Gasovod kroz Srbiju u funkciji za dve godine

BizLife - 20.01.2019

Generalni direktor Javnog preduzeća Srbijagas Dušan Bajatović izjavio je da bi izgradnja gasovoda kroz Srbiju od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom trebalo da počne u martu, a da je završetak radova predviđen 15. decembra ove godine.