TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PREMIJERKA REŠILA "PATRIOTE": Ljubitelji Jane pet puta više rekli "poslovnik" nego "Kosovo"!

Republika - 02.02.2023

Premijerka Vlade Srbije u jednoj rečenici je objasnila u čemu se ogleda patriotizam kod dela opozicije. Boško Obradović , Miloš Jovanović , kao i predstavnici Zavetnika predvodili su hajku na predsednika Srbije i pokušaj da se fizički obračunaju sa Aleksandrom Vučićem .

BRNABIĆ: "Ljubitelji Jane" su tokom rasprave najmanje 5 puta češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo"

Novosti - 02.02.2023

Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini - sramotnog, ali fascinantnog: Dveri+Zavetnici+DSS (jednom rečju "ljubitelji Jane") su tokom rasprave najmanje 5h češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo".

BRNABIĆ OGOLILA OPOZICIJU "Pet puta više su govorili o poslovniku nego o KiM!"

ALO - 02.02.2023

Brnabić je navela da su predstavnici opozicije tokom rasprave o Kosovu i Metohiji više govorili o poslovniku nego o južnoj srpskoj pokrajini. - Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini - sramotnog, ali fascinantnog: Dveri+Zavetnici+DSS (jednom rečju "ljubitelji ...

Ana Brnabić: Dveri, Zavetnici i DSS pet puta češće izgovorili reč…

Politika - 02.02.2023

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je dešavanja u Skupštini Srbije navodeći da je sramotno i fascinantno što su poslanici Dveri, Zavetnika i DSS-a višestruko više govorili o Poslovniku nego o Kosovu i Metohiji.

"'Ljubitelji Jane' su tokom rasprave najmanje 5x češće izgovorili reč 'Poslovnik' od reči 'Kosovo'"

B92 - 02.02.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na današnje sramno ponašanje opozicije u Skupštini Srbije. "Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini - sramotnog, ali fascinantnog: Dveri+Zavetnici+DSS (jednom rečju 'ljubitelji Jane') su tokom rasprave najmanje 5x ...

Brnabić: Opozicija pet puta više izgovorila reč "Poslovnik" od reči "Kosovo"

Tanjug - 02.02.2023

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić ukazala je na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DS S, tokom današnje skupštinske sednice posvećene Kosovu i Metohiji, najmanje pet puta češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo".

BRNABIĆ: Opozicija pet puta više izgovorila reč Poslovnik od reči Kosovo

Novosti - 02.02.2023

- Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini - sramotnog, ali fascinantnog: Dveri+Zavetnici+DS S (jednom rečju "ljubitelji Jane") su tokom rasprave najmanje 5 x češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo".

BRNABIĆKA BRUTALNO PONIZILA OPOZICIJU: Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini - sramotnog, ali ...

Srbija Danas - 02.02.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na današnje sramno ponašanje opozicije u Skupštini Srbije. - Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini - sramotnog, ali fascinantnog: Dveri+Zavetnici+DSS (jednom rečju "ljubitelji Jane") su tokom rasprave najmanje 5h ...